Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Stort jollearrangement i påskedagene
Der er liv og glade dage på havnen og i vores jolleafdeling i påsken – alt naturligvis under behørig hensyntagen til Cocid-19 restriktioner og vejledninger for idrætten. Fra i dag den 1. april til den 4. april afvikles der stor træningslejr for Europajoller og samtidig træning for Zoom8’erne. For Zoom8 afsluttes træningen med et uofficielt DM, et såkaldt klassemesterskab.

Tank benzin og diesel hos OK Benzin og støt Kaløvig Bådelaugs ungdomssejlere
Kaløvigs ungdomsafdeling har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at hver gang du tanker hos OK Benzin, så tilfalder der ungdomsafdelingen en skilling. Læs mere her.

Eksamenstid i Sejlerskolen
Vores sejlerskole er meget populær og i den forgangne uge stod den på såvel Yachtskipper 3 eksamen som teoretisk duelighedsprøve. Læs mere her.
Medio april begynder den praktiske sejladsundervisning og med den store søgning vi har, efterlyses nye instruktører, så hvis du har lyst til at være sejlerskoleinstruktør, så send, gerne hurtigt, en mail til Jens Villumsen: jens@kblsail.dk
 
Imponerende aktivitetskalender for Sailing Aarhus 2021
Efter et Coronaramt år 2020, har Sailing Aarhus et stort program for 2021. Kaløvig Bådelaug er en del af Sailing Aarhus, så har du lyst til at give en hånd med ved et eller flere af arrangementerne, så giv besked til vores regattaudvalgsformand, Oluf Grønkjær (olufgr@gmail.com) eller direkte til Christinna (csl@sailing-aarhus.dk) i Sailing Aarhus.
Se 2021 kalenderen her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.

Nordfalcken er optaget som partner i Kaløvig Bådelaug
Nordfalcken er en frivillig søredningsorganisation, der hjælper og redder os alle sammen i Aarhus Bugt området, hvis vi har problemer. Et meget prisværdigt initiativ som Kaløvig Bådelaug støtter 100% op om.
Læs mere om Nordfalcken her. Nordfalcken kan også følges på Facebook.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*