Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

God påske
Kaløvig Bådelaugs bestyrelse og faste stab ønsker alle en god påske. Vejret ser ud til at blive godt, så der vil sikkert være stor aktivitet på vinterpladsen med bådklargøring
Havnekontoret holder lukket i helligdagene.
 
Medlemmernes arbejdsdag og standerskifte, søndag, den 1. maj 2022
Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage i medlemmernes arbejdsdag og standerskiftet. Det bliver rigtig hyggeligt at være med til at gøre vores havn endnu pænere og fin. Der skal blandt andet plantes lidt nye blomster i blomsterkummerne, trimmes grønne arealer, så du må meget gerne medbringe haveredskaber. Endvidere skal de sidste redningsstiger monteres på broerne. Endelig skal vi have sat vores store fine telt op.
Programmet for denne herlige medlemsdag er i overskriftsform:

  • Kl. 09:00 med kaffe, rundstykke og fordeling af dagens opgaver i Jollehuset.
  • Kl. 12:00 serveres frisksmurte sandwich i Jollehuset.
  • Kl. 16:00 samles vi ved standermasten på Øen for at fejre vores standerskifte.

Herefter er der hygge med lækre pølser serveret fra pølsevogn og øl/vand.

Mange spørger: Hvornår kommer den nye kran?
Fundamentet til havnens fine nye kran er færdigt og kranen forventes at blive monteret i slutningen af maj. I øvrigt er tankanlægget klar – ”fyldt med friske dråber”.

Badevandstemperatur
Om vandet er for varmt eller for koldt, må være op til den enkelte bader, men nu er det muligt at se Kaløvig Bådelaugs havtemperatur sammen med alle de andre data fra Kaløvig Bådelaugs vejrstation. Se mere her

Fornemme placerings til Kaløvigs jollesejlere ved årets første internationale kapsejladser
Ved Trofea Princesa Sofia, der blev sejlet på Mallorca fik Søstrene Andrea og Johanne Schmidt en fornem samlet 5. plads blandt 58 af verdens bedste 49FX sejlere. Ved samme stævne sejlede Anna Munch sig ligeledes til en flot 5. plads i ILCA6 klassen (tidligere kendt som Laser Radial). Her deltog 89 sejlere. Næste World Cup-stævne finder sted i franske Hyères allerede fra 23. til 30. april 2022, så vores sejlere har travlt i dette forår.
Kaløvigs Europajolle sejlere var til stævne på Gardasøen, hvor ikke mindre end 164 sejlere deltog i Torbola Europa Meeting. På herresiden blev bedst placerede Kaløvig sejlere Søren Johnsen på en fornem 4. plads. Hos kvinderne kom Anna Livbjerg øverst på podiet. Se den samlede resultatliste her

Diesel pest - en skjult dræber
Mange oplever at båden efter lang liggetid ikke kan starte eller bryder sammen. Dette kan skyldes mikroorganismer, der ligger sig i grænselaget mellem vand og diesel. Jo længere tid der går, desto større udbredelse af diesel pesten. Hvis tanken allerede er fyldt med dette slam, vil det gøre, at motoren vil tabe omdrejninger efter et stykke tid på vandet og til sidst gå i stå. Dette skyldes at dieselpesten på bunden af tanken nu bliver hvirvlet op ved søgang og bliver suget ind i brændstofsystemet. Du kan læse mere om diesel pest her og hvad du kan gøre for at undgå det her

Ligger din mast og/eller bom i masteskuret, så husk:

  • At der skal stå medlemsnummer på masten/bommen
  • At der sidder kvittering for betalt masteleje på masten/bomme.
    (Masteleje betales i automaten, som er placeret ved personaleindgangen til havnekontoret)

Der ligger desværre nogle bomme/master uden medlemsnummer i masteskuret, hvilket betyder, at havnens personale ikke kan se, hvem de tilhører. Nogle af dem har ligget der i flere år. Derfor vil disse blive fjernet fra masteskuret og blive betragtet som hittegods.

Frihavnsmærker og Frihavnsregler mv.
Frihavnsmærke for sæson 2022 kan hentes på havnekontoret indenfor normal åbningstid.
Vidste du i øvrigt, at FH-ordningen kan anvendes i forbindelse med ferie- eller tursejlads. Man kan ligge i 3 døgn i samme havn på FH-tarif, herefter betales normal gæstesejlerafgift. En ny 3 døgns periode kan først påbegyndes igen efter 4 døgns fravær fra havnen.
Læs mere om frihavnsordningen og se hvilke havne, der er frihavne her

Sko & Torp intim koncert på Kaløvig Badehotel, d, 29. april 2022 kl. 18:30
Sko & Torp er legendariske, ikke mindst med nummeret ”On a long lonely night”, så her er en enestående mulighed for at genhøre Søren Sko og Palle Torp efter en god middag.
Læs mere og bestil bord her

Aarhus Ø-stafetten - nyt sankthans-løb i maritime omgivelser den 23. juni 2022
Motion, samvær og sankthans-fejring er hovedingredienserne, når byens første ø-stafet finder sted ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter torsdag den 23. juni 2023. Du skal blot at tilmelde et dit hold à 3 løbere, så sørger Sailing Aarhus i samarbejde med Fællesrådet for Aarhus Ø for en sjov og spændende 4 kilometers rute langs vandet og mellem øens imponerende byggerier.
Efter løbet får du og dit hold en foodbox og en kold forfriskning, begge dele inkluderet ved tilmelding, inden aftenen rundes af med båltale, sang og bål på vandet. Alle kan deltage i løbet, ligesom venner og familie GRATIS kan støde til sankthansbålet efter løbet. Der vil være mulighed for at købe øl, vand, grillpølser og andre forfriskninger i løbet af aftenen.
Vi ses til Aarhus Ø-stafetten den 23. juni 2022 - tilmeld jer og læs mere her

Der er to ledige pladser i Kaløvig Bådelaugs kontorfællesskab
Mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads, så tag endelig kontakt til vores havnekaptajn på mobil 20 129 129 eller/og på havnekaptajn@kblsail.dk
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*