Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Medlemmernes arbejdsdag og standerskifte, søndag, den 1. maj 2022
Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage i medlemmernes arbejdsdag og standerskiftet. Det bliver rigtig hyggeligt at være med til at gøre vores havn endnu pænere og fin. Der skal blandt andet plantes lidt nye blomster i blomsterkummerne, trimmes grønne arealer, så du må meget gerne medbringe haveredskaber. Endvidere skal de sidste redningsstiger monteres på broerne. Endelig skal vi have sat vores store fine telt op.
Programmet for denne herlige medlemsdag er i overskriftsform:

  • Kl. 09:00 med kaffe, rundstykke og fordeling af dagens opgaver i Jollehuset.
  • Kl. 12:00 serveres frisksmurte sandwich i Jollehuset.
  • Kl. 16:00 samles vi ved standermasten på Øen for at fejre vores standerskifte.

Herefter er der hygge med lækre pølser serveret fra pølsevogn og øl/vand.

2 gange Guld og bronze til Kaløvigs unge Zoom8 sejlere ved EM i Østrig
Mens vi andre nød påskens gode vejr med bådklargøring eller havearbejde, deltog 6 Zoom8 fra Kaløvig ved EM, der blev sejlet i Mörbisch am See, Østrig og alle Kaløvigere klarede sig fornemt. Faktisk blev det til 3 podiepladser – hos drengene guld til Magnus Mikkelsen og hos pigerne til guld til Sarah Moesgaard og bronze til Maja Olesen. De resterende Kaløvig sejlere placerede sig alle i toppen af feltet.
Bundlinjen må herefter være, at Kaløvig Bådelaug er førende i verden i Zoom8 klassen. Dette ikke mindst på grund af sejlernes fantastiske træner, Bo Jarvig. Tillykke til alle!
Se drengenes EM resultatliste her
Se pigernes EM resultatliste her

SUP – på dansk ”Stå Op Roning” – frigivelseskursus den 30. april
Hvis du vil være med på SUP-trenden og blive en del af vores unikke fællesskab i vores frivillige forening, er her et tilbud til dig: Tilmeld dig et frigivelseskursus i Kaløvig SUP der løber over 5 timer og giver rabat til dit medlemskab i Kaløvig SUP i indeværende sæson. Det betyder, at du ud over selve frigivelseskurset også får intro til SUP og fællestræningsaftner. Alt i alt fede oplevelser ved vandkanten. Læs mere her

Jolleafdelingen åbner sæsonen for nye, unge sejlere - Introduktionsmøde tirsdag, den 3. maj – kl. 18:00. Læs mere her

Kæmpe Grandprix stævne (Sailing Aarhus Spring Regatta) i Kaløvig, den 7.-8. maj
Kaløvig Bådelaug har fået æren af at være vært for årets første Grandprix-stævne. Et mega jollestævne, hvor vi forventer omkring 300 unge håbefulde unge sejlere. Det betyder naturligvis en masse leben på havnen og vi håber, at alle vil tage godt imod sejlerne og deres forældre.Seneste melding fra stævneleder Helle Wilkens er: ”Vi er rigtig fint med. Vi har godt styr på alle de overordnede ting og er i gang med at hverve de sidste frivillige. Vi har gjort meget ud af at skabe en god oplevelse for sejlerne, f.eks. ved at lave en sailors lounge med borde, bænke, skærme med billeder og resultater samt et stort arrangement lørdag aften for alle deltagere.”
Men som vi alle ved, er der altid brug for en ekstra hånd, så har du lyst til at være med, enten på vandet eller på land, så kontakt endelig Helle Wilkens på mail helle.wilkens@hotmail.com eller telefon 8938 1203.
Stævnet arrangeres i øvrigt i samarbejde med Sailing Aarhus og Dansk Sejlunion.
Læs mere om Grandprix stævnet her

Gode råd fra Dansk Sejlunion om desinficering af vandtanke og vask af tovværk i vaskemaskinen
Dansk Sejlunion udsender løbende nyhedsbreve med gode råd og vejledninger.

  • Læs artikel om rensning og desinficering af vandtanke her
  • Læs om vask af tovværk i vaskemaskinen her

Sidste chance for tilmelding til en fed sejltur til Skagen i Kristi Himmelfartsferien - Start i Aarhus, den 25. maj, kl. 17:30
Ca. 120 sømil mod Skagen og Skandinaviens største sejlerfest. Skagen er klædt på til at sejlerne går i mål. Med andre ord så står Skagen på den anden ende med live musik og glade mennesker. Med 2.000 sejlere og omkring 30.000 besøgende kan det ikke blive meget bedre. Sejl derfor race til Skagen, deltag i mega sejlerfesten på toppen af Danmark.
På hjemturen anbefales et stop på Læsø (Jomfruhummere) og/eller Anholt (Hummere og god frisk fisk). Bonusoplysning: Både, der starter i Aarhus vil i øvrigt modtage en særskilt Goodie-bag ved registreringen inden starten. Læs mere om Skagen Race og tilmeld dig her

Onsdagsbanen
Kaløvig Bådelaugs ugentlige ”Verdensmesterskaber” starter onsdag, den 4. maj og der er stadig rigelig plads på startlinjen. Flere informationer og tilmelding findes her

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*