Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Arbejdsdagen og standerskiftet blev en fantastisk og hyggelig dag
Søndag, den 2. maj havde vi fælles arbejdsdag og standerskifte. Mange medlemmer mødte op til en dag, hvor solen skinnede på Kaløvig.
Læs meget mere om dagen her.

Saunaerne genåbner
Med den seneste udmelding fra Kulturministeriet kan vi nu heldigvis åbne saunaerne igen. Dette er jo en fantastisk god nyhed, men med åbningen følger også restriktioner, herunder krav om at der til enhver tid skal fremvises gyldigt Corona-pas. I den forbindelse vil der dagligt blive foretaget stikprøvekontroller. Inden du benytter saunaerne, er det vigtigt, at du sætter dig ind i regler og restriktioner, som du finder her.

Pinsetur til Ebeltoft er aflyst i dens oprindelige form - men...
På grund af forsamlingsforbud på kun 25 personer og fordi klubhuset i Ebeltoft har været udsat for hærværk, hvor alt service er smadret, er vi nødt til at tænke alternativt. Aktivitetsudvalget synes, at vi stadig skal holde fast i traditionen med en pinsetur til Ebeltoft, så derfor foreslår vi, at vi mødes med godt humør, vores grill fra bådene plus den store grill ved klubhuset til er par hyggelige dage med spadseretur i byen, måske jazz på torvet, glasmuseet osv. HUSK, at vi stadig ligger i havnen 3 dage til 2 dages pris!
Aktivitetsudvalget
 
National undersøgelse af kvinder i sejlsport
Dansk Sejlunion vil gerne invitere dig til at deltage i en undersøgelse af kvinder i sejlsport. Formålet med undersøgelsen er bl.a. at gøre det mere attraktivt for kvinder at være medlem af en sejlklub samt at være frivillig i sejlklubberne. Bemærk, at spørgeskemaet også gerne må udfyldes af mænd. Læs mere og find undersøgelsen her.

Pigesejlads og onsdagsbanen
Det er stadig muligt at tilmelde sig pigesejlads (mandage) og onsdagsbanen.
Tilmelding til pigesejlads foregår ved at kontakte Hanne Steffensen (e-mail: hanne.steffensen@outlook.dk
Tilmelding til onsdagsbanen sker her.
I øvrigt kommunikerer onsdagsbanesejlerne på Facebook: Onsdagsbanen Kaløvig Bådelaug
 
Kaløvig Bådelaug støtter Nordfalcken
I forbindelse med vores lokale redningsbåd Nordfalckens motorhavari, har vi besluttet at støtte Nordfalcken med et pænt beløb.

Nyhedsbrev fra Sailing Aarhus
Vores fællesorganisation, Sailing Aarhus, udsender et nyhedsbrev en gang om måneden. Du kan læse maj udgaven her.
 
Vi søger stadig hjælpere til ”bridge-funktionen” ved Round Denmark Race inshore
Danmarks længste distancesejlads (ca. 650 sømil) foregår i perioden 19. – 27. juni og har start og mål i Aarhus. Overvågningen af sejladsen sker fra sejlsportscentret – fra den såkaldte ”bridge”, der er lidt som kontroltårnet i en lufthavn. Ingen tvivl – det er en spændende opgave at følge deltagerne i hele det danske søterritorium. Læs mere om opgaven her.
 
Medlemsnummer, hjemsted og klubstander (fra tidligere nyhedsbrev)
Husk, at din båd skal være forsynet med synligt medlemsnummer, der udleveres på havnekontoret. I forkontoret kan du gratis hente klubstander og Dansk Sejlunionsstander. Husk også, at alle både, der har plads i Kaløvig skal være forsynet med hjemsted (Kaløvig). Kom gerne forbi, når du søsætter din båd.
 
Havnekort (fra tidligere nyhedsbrev)
Der er rigtig mange havnekort i omløb og en del medlemmer ligger inde med flere end de har brug for. Dette kan skyldes, at man måske en dag har glemt sit kort og så trækker et nyt. Da disse havnekort er ret dyre at købe, opfordres alle til at returnere overskydende kort i automaten (og naturligvis få det enkelte korts depositum og frie beløb retur).
 
Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*