Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Nye turbøjer i Knebel Vig og Løgten Bugt (Vosnæs)
Mange af Kaløvigs medlemmer benytter turbøjerne i Knebel Vig og i Løgten Bugt (Vosnæs). Derfor har vi valgt at øget antallet af turbøjer/ankerbøjer til i alt 10 stk. Stor tak til skipper Lars Bo + besætningen: John Skriver, Oluf Grønkjær og Peder Kirkegaard.
Læs mere og find positionerne her.

Finn Beton, et trænerikon – lyt til en fantastisk og inspirerende Podcast
Vindøjet – podcast om sejlsport – har interviewet vores trænerikon Finn Beton med titlen ” 30 år som træner & mottoet: “lidt bedre end i går” – det er bestemt værd at lytte til. Find Podcasten her.
I øvrigt: Ved den store årlige Idrætsgalla i Herning 2015 modtog Finn Beton meget velfortjent årets talentpris. Se (eller gense) hædringen her.
 
Flere sejladsbegrænsninger er måske på vej i Kalø Vig
Kalø Vig og Knebel Vig skal i fremtiden udlægges til produktions- og udviklingszone for muslingeindustrien ifølge regeringens kommende havplan – en plan der, hvis den bliver til virkelighed, kan betyde, at endnu større overfladearealer end i dag bliver lukket hav for lystsejlerne.
Læs Ejvind Jensens fine artikel her.

Sailing Aarhus Navigators inviterer til netværksmøder – Vær med til at nytænke begrebet netværk
I en tid med uforudsigelig bølgegang er netværk en nødvendighed! Mød dine nye netværkspartnere i Aarhus Internationale Sejlsportscenter på Aarhus Ø. Sailing Aarhus Navigators mødes til inspirerende, professionelt faciliterede morgenmøder seks gange om året med topaktuelle indlægsholdere i eksklusivt selskab med din måske kommende netværksgruppe. Alt, hvad der kræves, er, at du er interesseret i at udvikle dit professionelle netværk. Se Sailing Aarhus Navigators program og tilmelding her.

Nordfalcken – Vagttelefon
Skulle uheldet være ude, er det godt, at vi har vores lokale redningsbåd Nordfalcken. Da du aldrig ved, om det er dig, der har brug for hjælp, er det en god idé, at vide hvem du kan ringe til, så frem med mobilen og opret følgende telefonnumre i din telefonbog:

  • Nordfalcken: 25373886, 60157633 eller 21910750
  • JRCC (tidligere SOK): 72840000
  • Ved nød eller i fare kontaktes: 112

Ønsker du at have telefonnumrene liggende ombord, findes de i en printvenlig version her.
 
Nyhedsbrevet Klubliv
Dansk Sejlunion udsender med jævne mellemrum et nyhedsbrev med mange forskellige interessante emner. Læs nyhedsbrevet her.
 
Medlemsnummer, hjemsted og klubstander (fra tidligere nyhedsbrev)
Husk, at din båd skal være forsynet med synligt medlemsnummer, der udleveres på havnekontoret. I forkontoret kan du gratis hente klubstander og Dansk Sejlunionsstander. Husk også, at alle både, der har plads i Kaløvig skal være forsynet med hjemsted (Kaløvig). Kom gerne forbi, når du søsætter din båd.
 
Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*