Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Skonnerten Aron af Svendborg kommer til Kaløvig i dag, det vil sige mandag, den 7. juni.
Danmarks Radios ”Sommertogtet – lyden af vores land” kommer på besøg. DR gentager succesen fra 2020, hvor forskellige musikere besøger danske havne ombord på den smukke skonnert ”Aron af Svendborg”, der er bygget i Marstal af brødrene Bager i 1906 – altså en Marstaller og således et ægte klenodie. ”Aron” lægger til ved honnørkajen. Kig endelig forbi dette smukke stykke dansk søfartshistorie.
Se eller gense DR’s sæson 2020 udsendelser her.

Sejlsportsligaen – Kaløvigs hold vinder i Aalborg
Efter en 8. plads ved årets første ligastævne i Middelfart, vandt Kaløvigs hold ”Kaløvig Cobras” sæsonens andet stævne, der blev sejlet i Aalborg i den forgangne weekend. Kaløvig ligger således på en 4. plads i den samlede liga 2021. Der sejles i alt 4 ligastævner, 2 før sommerferien og 2 efter sommerferien. Finalen sejles i Aarhus, i weekenden 4. til 5. september.
 
Mariager Fjord – måske et mål for sommertogtet?
Har I planer om en sommertur op langs den jyske østkyst – dvs. mod nord, så er Mariager Fjord bestemt et besøg værd. Inden du tager afsted, anbefales det at læse ”Om grunde, huller og andet i Mariager Fjord”, som du finder her.
 
Sailing Aarhus – nyhedsbrev juni 2021
I dette nyhedsbrev kan du blandt meget andet læse om Sailing Aarhus' regnskaber, der i 2020 på grund af Coronaen kun havde få aktiviteter, alligevel kommer ud med sorte tal på bundlinjen. Læs mere her.

Mere om muslingefiskeri i Kaløvig
Danmarks Naturfredningsforening er nu også gået ind i debatten om muslingefiskeri. Det er en rigtig god redegørelse. Samme sted kan du også skrive elektronisk under på en indsigelse. Se mere her.
 
Sommerfest i august
I Aktivitetsudvalget synes man, at det er på tide, at holde en ordentlig fest, så derfor arbejdes der allerede nu på en forrygende sommerfest. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen, den 20. august. Samtidig er der behov for nye, og gerne yngre, medlemmer i Aktivitetsudvalget, så har du mod på at være med til at gøre din klub endnu mere aktiv og festlig, så kontakt Leo på telefon 2181 9735.
 
Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*