Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

God sommerferie til alle medlemmer
Havnens faste stab ønsker alle en rigtig god sommerferie med forhåbentlig mange timer på vandet. Vi, personalet, holder også ferie, men vi har indrettet det således, at kontoret er bemandet og åbent som sædvanligt: Se her. Der er lukket for udlevering af nøgler i uge 29. Husk i øvrigt at hvis du sejler du på sommerferie, så sæt skiltet på din plads på ”grønt”, så gæstesejlere kan se, hvor der er en ledig plads. I øvrigt kan klubstander, Dansk Sejlunions flag, frihavnsmærker og medlemsnumre hentes på havnekontoret.

Oprydning i masteskuret – Reminder og sidste udkald!
På mandag morgen, d. 11. juli 2022, går havnens personale i gang med at rydde op i masteskuret. Alt, det vil sige master, bomme og telte, der ikke er forsynet med medlemsnummer og gyldig betaling vil blive fjernet fra masteskuret og blive betragtet som hittegods. Har du en mast, bom eller et telt liggende i masteskuret, så kontrollér derfor gyldig betaling på både master, bomme og telte + medlemsnummer (kan afhentes på havnekontoret).

Nyt fra Sailing Aarhus
Vær med til EM Festen i Aarhus 5. - 10. juli 2022. Læs mere her.

Sejlads med børn
Mange drager på sommertogt med børn i forskellige aldre, babyer/småbørn, store børn (4-12 år) og teenagere. Det er ikke altid nemt, så derfor har Dansk Sejlunion nogle gode råd til sejlads med børn – find gode råd her.

Har du styr på førstehjælpskassen ombord?
Find god inspiration her.

Skal man have duelighedsbevis hvis man sejler i udlandet?
I Danmark er der intet krav om at man skal have et duelighedsbevis, hvis man sejler i en båd under 15 meter. Men er der krav om et duelighedsbevis, hvis man sejler i en dansk båd under 15 meter i udlandet? Det korte svar er NEJ. Dansk Sejlunion har, for at få klarhed over sagen, spurgt Søfartsstyrelsen om hvorledes reglerne er. Søfartsstyrelsen oplyser, at så længe man IKKE sejler ind på de indre vandveje, er det flagstatens regler som gælder, hvilket betyder, at man ikke skal have duelighedsbevis eller andet bevis, når man i en dansk båd for eksempel sejler til de tyske havne på Østersøkysten. Bemærk, at Kielerkanalen anses for internationalt farvand og IKKE for indre vandveje, hvorfor der ikke kræves et kanalbevis for at besejle Kielerkanalen. Søfartsstyrelsen gør samtidig opmærksom på, at det desværre ikke er alle tyske havnefogeder, som har opdaget, at reglerne omkring krav til duelighedsbevis er ændret, hvorfor de forsat kontrollerer fremmede sejlere, som anløber havnene. Det kan dog anbefales, at man tager et duelighedskursus – for eksempel på sejlerskolen i Kaløvig

De 2 Øer (Hjelm/Tunø Rundt eller omvendt)
Kaløvig Bådelaugs traditionelle midsommer nat-kapsejlads blev sejlet 17.- 18. juni, hvor 22 både var tilmeldt den 61,2 sm. lange sejlads. Der sejles med omvendt respit, så de mindste/langsomste både sendes afsted først. Det betyder, første båd i mål også vinder sejladsen.
Der blev sejlet i 2 kategorier:

  • Første båd i mål kl. 07:27:25 (Søren Jungersen – Volo (Grand Soleil 43))
  • Første singlehand i mål kl. 08:25:13 (Per Henrik Hansen – Cyrana (Nordisk krydser))

Efter målgang blev der serveret morgenmad/brunch/frokost og delt præmier ud i jollehuset. Tak til Lone og Peter Kok, der gav en uundværlig hånd med forplejningen Se resultatlisten her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*