Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Serviceeftersyn af mastekranen
Da vores mastekran skal have sit årlige og lovpligtige eftersyn, må den ikke benyttes mandag, den 30. august 2021.

Kranbooking er åben – tjek selv ledige tider
Du kan allerede nu booke krantid, så du er sikker på at komme på land på det ønskede tidspunkt. Der åbnes løbende for flere tider. Book online her. Husk at logge på INDEN du booker. Adgangskode er din e-mailadresse og password er dit medlemsnummer. Læs mere her.
 
Standermasten renoveres
Mange har sikkert bemærket, at vores store standermast på Øen er væk. Årsagen er såre simpel, den trænger til en ordentlig renovering. Noget af træværket skal skiftes, mens andre dele af masten skal slibes ned og lakeres. Samtidig skiftes alt tovværket. Se billedet i nyhedsmailen. Om alt går efter planen, så er standermasten på plads igen inden efterårets standerskift, der i øvrigt er søndag, den 31. oktober.
 
Renovering af vores baderum – arbejdet er gået i gang
Som allerede annonceret på generalforsamlingen renoveres klubbens baderum i den gule bygning til gavn for alle medlemmer og gæstesejlere. Ingen tvivl, faciliteterne bærer mærke af at være knap 40 år gamle og trænger. Det betyder, at der vil være byggerod i omklædningsrummene, toiletterne og i forgangen (vaskemaskine/tørretumbler).
I renoveringsperioden bedes I derfor:

  • Tømme jeres skabe i omklædningsrummene hurtigst muligt (låse på skabe vil blive klippet).
  • Om muligt være omklædt, når I skal ud at sejle.
  • Bade hjemme.
  • Bære over med byggerod og give plads til håndværkerne.

Det må påregnes, at der i visse perioder bliver lukket af for faciliteterne. Det opsættes dog badevogn til brug for havnens fast beboere, gæstesejlere og gæster i autocamper. Heldigvis har vi fået et betragteligt tilskud til denne renovering fra Anlægspuljen ved Aarhus Kommunes.
 
Sejltrim for tursejlere
I dette nyhedsbrev fra Dansk Sejlunion sættes der fokus på sejltrim for tursejlere. Når vi trimmer sejlene til tursejlads, er målet at få en behagelig og komfortable sejlads, så alle ombord føler sig godt tilpas og kan nyde turen. Bedre fart og mindre krængning er gode sidegevinster ved at få sat sejlene rigtigt. Få alle de gode råd her.

Sensommergrill den 20. august
Sensommergrillen blev en stor succes, hvor alle 3 grillhytter var fyldt op med glade medlemmer der hyggede sig gevaldigt. Specielt glædeligt var det at se en hel del nye og nyere medlemmer, der på den måde kunne lære nogle af de lidt ældre medlemmer at kende. Ingen tvivl, fælles grillaftener (og gerne flere af dem hen over året) er kommet for at blive. Stor tak til Berit og Michael (Miss Emma) for initiativet.
 
Tank benzin og diesel hos OK Benzin og støt Kaløvigs ungdom
Kaløvigs ungdomsafdeling har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at hvor gang du tanke hos OK Benzin, så tilfalder der ungdomsafdelingen en skilling. Læs mere her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*