Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Har du hentet din flotte Kaløvig ”hoodie”.
Din(e) bestilte hoodie(s) er kommet og kan afhentes på tirsdag, den 7. september 2021 ved jollehuset i tidsrummet 16:30-17:00.
 
Stor efterårsfest for alle medlemmer
Der er lagt op til et brag af en efterårsfest med god mad og dans lørdag, den 30. oktober 2021.
Aktivitetsudvalget er i fuld gang med at lægge sidste hånd på planlægningen af aftenen med en 3-retters buffet og dans til ægte levende og dansevenlig musik. Denne festinvitation gælder alle voksne medlemmer af Kaløvig Bådelaug uanset om det er kajakroere, vinterbadere, sejlere, gaster, eller fiskere. Læs mere her om festen og menuen her.

B-One til salg
B/One hurtig og velsejlende sportsbåd, der kan trailes, og minder om J/70 bådklassen sælges. Årgang 2012, storsejl, fok og genakker medfølger, velholdt bådtrailer, vinterpresenning, alt inklusiv. Sejlklar. Tag fat i dag i Steen Olesen fra jolleafdelingen på mobil 20373354 for en uforpligtende prøvetur/besigtigelse hhv. fra havnen i Kaløvig eller på vinterpladsen. Prisidé 75.000 til et medlem af Kaløvig Bådelaug, ellers formentlig lidt dyrere , giv gerne et bud på steenolesen@hotmail.com. Hjælp din klub ved at hjælpe med at finde den fremtidige heldige ejer af en eller to B/One både, evt. overskud går ubeskåret til det videre arbejde med sportsbåde og ungdom i klubben.
 
3 ledige pladser i kontorfællesskabet
En enkelt lejer, der har haft tre kontorpladser, er vokset ud af kontorfællesskabet - så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads, så tag endelig kontakt til vores havnekaptajn på mobil 20 129 129 eller/og på havnekaptajn@kblsail.dk
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her.
 
Guld til Anna Livbjerg ved DM i Europajolle
Anna fortsætter på toppen af podiet. Efter guldmedaljen til VM, har hun igen, igen vundet DM. Stort tillykke.

Kranbooking er åben – tjek selv ledige tider (gentagelse fra tidligere nyhedsbrev)
Du kan allerede nu booke krantid, så du er sikker på at komme på land på det ønskede tidspunkt. Der åbnes løbende for flere tider. Book online her. Husk at logge på INDEN du booker. Adgangskode er din e-mailadresse og password er dit medlemsnummer. Læs mere her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*