Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

HUSK at tilmelde dig den store efterårsfest
Der er lagt op til et brag af en efterårsfest med god mad og dans lørdag, den 30. oktober 2021. Aktivitetsudvalget er i fuld gang med at lægge sidste hånd på planlægningen af aftenen med en 3-retters buffet og dans til ægte levende og dansevenlig musik. Denne festinvitation gælder alle voksne medlemmer af Kaløvig Bådelaug uanset om det er kajakroere, vinterbadere, sejlere, gaster, eller fiskere. Læs mere her om festen og menuen her.
 
De grå Sæler på tur til Færøerne
I slutningen af august drog De Grå Sæler en tur til Færøerne. Det blev en fabelagtig oplevelse og god tur i godt rejseselskab. Læs beretningen og se flotte billeder her.
 
Indsigelse mod den nye Havplan
Kaløvig Bådelaugs bestyrelse har indsendt en indsigelse mod den såkaldte Havplan, der åbner op for industriel udnyttelse af Kalø Vig, altså vores farvand. Havplanen lukker blandt andet op for etablering af såkaldte muslingefarms. TV2Østjylland har i den anledning været på besøg. Se indslaget her.

Jolleafdelingen sælger "Gummi And'en"
Gør et godt køb og få en gummibåd med motor til en eksklusiv pris. Der er tale om en fin rød gummibåd på 3,5 meter monteret med en 15 HK Påhængsmotor. Årgang er ukendt, men sættet har tjent Jolleafdelingen i en lang årrække. Det hele er godt brugt og har en vis patina, men virker - benzintank og ny luftpumpe medfølger. Pris. kr. 7.500,-. Kan besigtiges tirsdag og torsdag fra 17-19. eller kontakt Niels pr. e-mail: nielsjnielsen216@gmail.com
 
Kalø-sejladsen 2021
Sejlklubben Bugten inviterer til den traditionelle Kalø-sejlads lørdag, den 2. oktober. Sejladsen er på ca. 26 sømil og således en dejlig dagssejlads. Læs mere om sejladsen og tilmeld dig her.
 
Kaløvigs unge sejlere er igen på podiet ved Ungdoms-DM
Maja Olesen nuppede sølvmedaljen i tætbesat Zoom8 klassen, mens Karoline Kiel blev bedste pige i Europajolle klassen og er således Danmarks bedste ungdoms-pige sejler i Europajolle klassen. I Optimist C, kom Vitus Grün-Møller på podiet med flot en 3. plads. Alt i alt viser resultaterne, at Kaløvigs ungdomsarbejde bærer frugt for vores unge sejlere. Stort tillykke. Se de samlede resultatlister her.

Vi har en ledig plads i Lagunen
Der er en enkelt ledig plads i Lagunen. Bredde max. 2 meter. Hvis der er et medlem, der ønsker plads til en ekstra båd – eller kender nogen i sit netværk. Lagunepladser kan ikke købes, men lejes af klubben for ét år ad gangen. Den årlige leje (perioden 1/3 – 1/3) er kr. 3.624, -
Er du interesseret i pladsen, så kontakt havnekaptajnen: havnekaptajn@kblsail.dk
 
Vi har 1 ledig plads i vores attraktive kontorfællesskab i Kaløvig.
Kaløvig Bådelaugs kontorfællesskab ligger på havnen i herlige maritime omgivelser, med Kaløvig Badehotel som nabo, tæt på motorvej og kun 15 km. fra Aarhus. Læs meget mere om kontorfællesskabet her.

Nyhedsbrev fra Sailing Aarhus
August og begyndelsen af september har været en fantastisk periode i vores fælles organisation – Sailing Aarhus (og Kaløvig har bidraget en hel del til succesen). Læs meget mere om alle aktiviteterne her.

Kranbooking er åben – tjek selv ledige tider (gentagelse fra tidligere nyhedsbrev)
Du kan allerede nu booke krantid, så du er sikker på at komme på land på det ønskede tidspunkt. Der åbnes løbende for flere tider. Book online her. Husk at logge på INDEN du booker. Adgangskode er din e-mailadresse og password er dit medlemsnummer. Læs mere her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*