Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Åbent bestyrelsesmøde, tirsdag den 5. oktober kl. 19:30 – 20:30
Bestyrelsen inviterer til åbent bestyrelsesmøde på Kaløvig Badehotel. Kom og hør hvad bestyrelsen arbejder med lige nu og bidrag gerne med idéer, ønsker og kommentarer. Bestyrelsen, der jo er Kaløvig Bådelaugs ”folkevalgte”, er altid glade for input.
 
Kæmpe medlemsfest for alle medlemmer af Kaløvig Bådelaug, lørdag, d. 30. oktober 2021
Uanset om du er sejler, fisker, grå sæl, kajakroer, SUP’er, vinterbader, jollesejler eller vinterbader (vi er alle medlemmer af Kaløvig Bådelaug), så er her igen muligheden for at feste og møde hinanden på tværs af alle klubbens aktiviteter/afdelinger. Der er lagt op til et brag af en efterårsfest med god mad med en 3-retters buffet og ikke mindst dans til ”Rewedy”, et lækkert orkester med et dansevenligt repertoire fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. Hele herligheden koster kun kr. 250,- pr. pers. og det er jo fundet for de penge.
Se menuen her.
Tilmelding foregår her.

Ledig grejhytte
En af vores eftertragtede grejhytter er blevet ledig og kan derfor lejes. Interesserede bedes henvende sig til havnekaptajnen på mail havnekaptajn@kblsail.dk. Deadline er fredag den 1. oktober 2021, kl. 10.00.
Du kan læse mere om grejhytterne her.

HUSK at booke krantid
Hvis du vil være sikker på at komme på land på land på det ønskede tidspunkt, så book din krantid nu. Booking foregår online her. Husk at logge på INDEN du booker. Adgangskode er din e-mailadresse og password er dit medlemsnummer. Læs mere her.
 
3 ledige pladser i kontorfællesskabet (gentagelse fra tidligere nyhedsbrev)
En enkelt lejer, der har haft tre kontorpladser, er vokset ud af kontorfællesskabet - så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads, så tag endelig kontakt til vores havnekaptajn på mobil 20 129 129 eller/og på havnekaptajn@kblsail.dk
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her.
 
Vi har en ledig plads i Lagunen (gentagelse fra tidligere nyhedsbrev)
Der er en enkelt ledig plads i Lagunen. Bredde max. 2 meter. Hvis der er et medlem, der ønsker plads til en ekstra båd – eller kender nogen i sit netværk. Lagunepladser kan ikke købes, men lejes af klubben for ét år ad gangen. Den årlige leje (perioden 1/3 – 1/3) er kr. 3.624, -
Er du interesseret i pladsen, så kontakt havnekaptajnen: havnekaptajn@kblsail.dk
 
Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*