Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Generalforsamlingen – et kort resume
125 stemmeberettigede medlemmer deltog i generalforsamlingen.
Se formandens flotte beretning her. Regnskabet blev godkendt – vi har en sund økonomi. Også budgettet for klub og havn blev godkendt. Budgettet indeholder blandt andet køb af en ny søjlekran med en løftekapacitet på 30 ton, etablering af vaskeplads direkte ved den nye kran, udskiftning af brændstoftanke og etablering af bådlade til kajakker, SUP og joller.
 
Generalforsamlingen vedtog følgende personvalg:

  • Næstformand: Inger Hansen fratrådte efter eget ønske som næstformand – ny næstformand er Kim Dannesboe, der samtidig fortsætter som formand for kajakafdelingen.
  • Kasserer: Finn Svendsen blev genvalgt som kasserer.
  • Formand for aktivitetsudvalget: Leo Petersen, fratrådte efter eget ønske. Ny formand for aktivitetsudvalget er Michael Krarup Nielsen.
  • Formand for Kapsejladsudvalget: Michael Gedde fratrådte efter eget ønske. Ny formand for kapsejladsudvalget er Jan Kofoed Laursen.
  • Nyt udvalg: Generalforsamlingen besluttede, at der oprettes et SUP udvalg med sæde i klubbens bestyrelse. Som formand for SUP udvalget blev Marianne Tikøb Olesen valgt.
Den samlede nye bestyrelse kan ses her.
  • Finn Beton blev, med stående klapsalver, valgt som æresmedlem af Kaløvig Bådelaug.

 
Alt i alt en meget positiv generalforsamling, hvor de fremmødte medlemmer kom med godt input til bestyrelsen og havde meget ros til bestyrelsen og personalet.

NYT FRA AKTIVITETSUDVALGET

  • Tirsdag, den 7. december – Julebanko
    Tirsdag, den 7. december kl. 19:00 står den på Kaløvig Bådelaugs traditionelle Julebanko og som sædvanligt er der mange gode præmier på spil. Der er mulighed for spisning på Kaløvig Badehotel kl. 17:30, inden bankospillet begynder. Læs om mere om bordbestilling og bankospillet her.  Aktivitetsudvalget gør opmærksom på, at deltagere skal huske gyldigt Coronapas/negativ Coronatest og mundbind ved deltagelse i Julebanko. Vær i øvrigt opmærksom på, at Corona pas app’en kan kræve Nem-id ved første log in, eller hvis det er længe siden, den har været aktiveret. Prøv derfor gerne app’en hjemmefra.


Der er nu lukket for vandhanerne på havnens arealer
Som nok bemærket, så er har vinteren og ikke mindst frosten holdt sit indtog, så derfor er der lukket for alle udendørs vandhaner, de vil sige på broerne, jollepladsen og på vinterpladsen. Endvidere er der lukket for toiletterne på Øen.
 
De Grå Sælers julefrokost
Traditionen tro har de Grå Sæler holdt en hyggelig Julefrokost. Læs beretningen her.
 
Nyhedsbrev fra Dansk Sejlunion - klubliv
Læs blandt andet om Dansk Sejlunions bæredygtighedspris, Kvinder i sejlsport, Hæder til Anne-Marie Rindom, Dansk Sejlunions hæderstegn til Jens Villumsen og Sejlerdanmarks ildsjæle her.
 
Nyhedsbrev fra Sailing Aarhus
Du kan læse december udgaven fra vores fællesorganisation her.
 
Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*