Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Booking af slibeudstyr

Som noget nyt, bookes havnens excentersliber og støvsuger til bundmaling online.
Du skal logge ind samme sted som ved kranbookingen for at reservere og leje slibeudstyret. Du skal taste dine bådoplysninger ind for at booke udstyret. Du får adgang til systemet ved at logge ind med din mailadresse og dit password er dit medlemsnummer. Husk at logge på inden du booker slibeudstyret.

Johanne og Andrea på vej til OL og Anna Munch helt i top.
Kaløvig Bådelaug har stolte traditioner i forbindelse med OL. Hvem husker ikke Jonas Warrer og Martin Kirketerps dramatiske OL-guld i 2008. 
Nu er det pigerne der forsøger sig! I Ungdoms- og Jolleafdelingen har vi pt. tre stærkt sejlende piger. Johanne og Andrea Schmidt i 49´FX og Anna Munch i Laser. Alle tre har netop afsluttet et stort stævne med deltagelse at verdens bedste sejlere i Vilamoura i Portugal. De afsluttede alle tre helt i top. I 49’fx var Johanne og Andrea ikke bare gode; de var flyvende og vandt stævnet. I Laseren sejlede Anna Munch sig til en fornem 4. plads i et felt med 72 både. Anna var i øvrigt i lange perioder træningsmakker med Anne-Marie Rindom – der jo lige snuppede en OL-guldmedalje ved OL i Japan. Det er ved stævner som disse, at man kvalificerer sig til at blive danske OL-deltagere. Efter stævnet i Portugal går turen til Mallorca. Med base i Palma sejles den traditionelle Princesa Sofia Regatta, hvor verdens bedste sejlere mødes. Her vil vi også finde vores tre super sejlede piger. Alle tre piger har været særdeles aktive i Kaløvig – som sejlere og som trænere.

Klubaften/foredrag om Kanal- og flodsejlads – onsdag, den 2. marts kl. 19:00 på Kaløvig Badehotel.
Har du drømme om at sejle på floder og kanaler midt inde i Europa eller vil du blot høre om en fantastisk sejlads, så gå ikke glip af denne aften, hvor Torben Olsen fortælle om sine oplevelser og erfaringer på Europas indre vandveje. Der er få billetter tilbage!
Læs mere om dette spændende foredrag og tilmeld dig her.
 
Klubaften/foredrag om vinterbadning er flyttet til 22. marts kl. 19:00.
Beklageligvis blev foredragsholderen ramt af Corona, så derfor blev klubaftenen flyttet.
Der er fortsat udsolgt til aftenen.

Saunaerne har fået navne og reglerne er opdateret
Inspireret af den nordiske mytologi, har saunaerne fået navne. De er opkaldt efter Odins 2 ravne, Hugin og Munin. Samtidig er reglerne for saunaerne opdateret. Blandt andet er der ikke længere krav om Coronapas. Se Læs mere her.
 

Havneavisen Marina News
Avisen bringer nyheder og reportager fra alle landets erhvervs- og lystbådehavne. Læs marts nummeret her.

Kontorfællesskabet
Der er netop nu blevet udlejet to kontorpladser til nye, men der er stadig endnu en plads ledig - så hvis du mangler en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads, så tag endelig kontakt til vores havnekaptajn på mobil 20 129 129 eller/og på havnekaptajn@kblsail.dk
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her.


Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*