Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Indvielse af vores nye søjlekran
Fredag, den 16. september 2022 mødte omkring 100 medlemmer op til indvielse af den nye kran. Formanden indledte festligheden med et par ord om denne fantastiske nyerhvervelse og økonomien omkring kranen. Ved samme lejlighed præsenterede formanden vores nye havneassistent Heine Thomsen. Herefter fortalte havnekaptajnen lidt mere detaljeret om kranens fortræffeligheder og hvordan hele kranpladsen fremover benyttes. I forbindelse med seancen blev der serveret øl/vand/kaffe og kage. Et rigtig hyggeligt og lærerigt arrangement.

Lidt mere om kranen, kranpladsen og vask af både
Da havnens personale stadig er i en læringsproces med kranen, bedes alle være lidt tålmodige i forbindelse med optagning/søsætning. Optagning og søsætning kommer til at foregå således, at både over 11 meter og/eller en bredde på 3,5 meter eller mere vil blive placeret på vaskepladsen/kranpladsen øst for kranen. Det betyder, at både, der opfylder disse krav, skal ligge med stævnen mod øst inden de optages. Både, der falder ind under ovenstående længde/bredde beskrivelse, bedes derfor booke hele timer/klokkeslet. Eksempelvis kl. 13.00. Hvis du allerede har booket en tid til en båd, der opfylder ovenstående mål (og har booket halve timer/klokkeslet eksempelvis kl. 10.30), bedes du kontakte havnekaptajnen på mobil 20 129 129. Vær i øvrigt opmærksom på, at vask af både på grund af miljøhensyn udelukkende må foregå på vaskepladsen ved kranen. Dette er et krav fra myndighederne.

Husk, at der er Åbent Bestyrelsesmøde, tirsdag den 27. september 2022 kl. 19:00
Bestyrelsen inviterer til åbent bestyrelsesmøde på Kaløvig Badehotel. Kom og hør hvad bestyrelsen arbejder med lige nu og bidrag gerne med idéer, ønsker og kommentarer. Bestyrelsen, der jo er Kaløvig Bådelaugs ”folkevalgte”, er altid glade for input.

Bådladen - arbejdet er i fuld gang
Som mange nok har bemærket, arbejdes der meget på vores nye bådlade til kajakker, SUP, opbevaring af joller mv. Nærmere følger i de kommende nyhedsbreve.

Grejhytte ledigt fra den 1. oktober 2022
Ansøgningsfrist for skuret er 29. september 2022. Der trækkes lod blandt ansøgerne. Nøgle til skuret kan afhentes på havnekontoret fra den 30. september 2022. Læs mere om grejhytter her.
 
Sådan undgår du dieselpest - og motorstop. Vinterkonservering af indenbordsmotor

  • Dieselpest er en udbredt årsag til motorstop i lystbåde med dieselmotor.
    Hvordan opstår dieselpest og hvordan du undgår du det. Læs mere her
  • En motor, der ikke er konserveret, kan tage skade af frost.
    Hvad du som minimum skal gøre for at sikre din dieselmotor inden vinteren. Læs mere her

GENOPSLAG: Kæmpe efterårsfest for alle medlemmer fredag, den 28. oktober kl. 18:30 på Kaløvig Badehotel.
Sæsonen skal afrundes med manér og en ordentlig fest. Derfor inviterer Kaløvig Bådelaug/Aktivitetsudvalget alle medlemmer inkl. ægtefæller/samlevere til kæmpe efterårsfest med god mad og dans.  Der serveres en lækker 3-retters buffet inkl. 1 glas vin eller en øl, kaffe med småkager. Herefter spilles der op til dans med ”Jesper Iversens Trio”, der har et ”dansevenligt” repertoire for alle. Festen afslutter med god natmad kl. 00:30.
Alt dette får du for kun dkk 250,- pr. person. Læs mere og tilmeld dig her.

Ledige pladser i kontorfællesskabet
Mangler du en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads, så er Kaløvig Bådelaugs kontorfællesskab måske det rette sted. Kontorfællesskab ligger i fredelige, hyggelige og maritime omgivelser. Ude i naturen, tæt på motorvej og kun 20 minutters kørsel fra ”Down Town” Aarhus. Hvis du er interesseret, så tag endelig kontakt til vores havnekaptajn på mobil 20 129 129 eller/og på e-mail: havnekaptajn@kblsail.dk
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.