Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Det er ved at være sidste udkald til efterårsfesten:
HUSK at tilmelde jer til Kaløvig Bådelaugs kæmpe efterårsfest, hvor alle medlemmer mødes på tværs af afdelinger og interesser, fredag, den 28. oktober kl. 18:30 på Kaløvig Badehotel - en "fed fest"
Sæsonen skal afrundes med manér og en ordentlig fest for alle medlemmer, så derfor inviterer Kaløvig Bådelaug/Aktivitetsudvalget alle medlemmer inkl. ægtefæller/samlevere til kæmpe efterårsfest med god mad og dans. Der serveres en lækker 3-retters buffet inkl. 1 glas vin eller en øl, kaffe med småkager. Herefter spilles der op til dans med ”Jesper Iversens Trio”, der har et ”dansevenligt” repertoire for alle. Festen afsluttes med god natmad kl. 00:30. Alt dette får du for kun dkk 250,- pr. person.
Læs mere og tilmeld dig her.

Riggerkaj – indkørsel og parkering forbudt
Der er ikke noget nyt i dette, men af sikkerhedsmæssige årsager indskærpes dette forbud alligevel. Med etableringen af vores nye kran, hvor der tages både op på begge sider og den nye vaskeplads, er der behov mere plads til håndtering af stativer.
 
Stor tak til hele sjakket ved forbindelse med klargøring og maling af brædder til den nye bådlade
Allerede torsdag og fredag i sidste uge var flittige hjælpere i gang med at save brædder og indrette malerværksted i vognlyet. Lørdag og søndag deltog mange medlemmer på tværs af klubbens afdelinger i det store arbejde med at male brædderne Kaløvig-røde. En stor tak for en fantastisk indsats til de omkring 60 medlemmer, der gav en hånd med over de 4 dage. Bådladen bliver helt sikkert flot.

Medlemmernes arbejdsdag, standerskifte og rejsegilde
Søndag, den 30. oktober, har vi traditionen tro arbejdsdag og standerskifte. I år desuden rejsegilde ved vores nye bådlade til kajakkerne, SUP’erne og jollerne. Et flot byggeri, der tilføjer Kaløvig Bådelaug endnu en facilitet til gavn for søsport. Vi glæder os meget til at se mange Kaløvigere på denne arbejds- og festdag. Læs mere her.

De Grå Sælers tur til Dansk Motor- og Maskinsamling og Fornæs Ship Recycling i Grenå
Onsdag drog De Grå Sæler via den naturskønne Margueritrute på tur til Grenå. Det blev til endnu en dejlig ”Grå Sæl” dag. Læs beretningen her.

Yachtskipper af III grad
Undervisningen til Yachskipper III begynder i uge 47, hvor der undervises om mandagen. Læs mere om undervisning mv. og tilmeld dig her.

Branden på Studstrupværket - der er håb forude
Aarhus Brandvæsen og Beredskabsstyrelsen melder nu, at man forventer, at branden endelig er slukket i løbet af denne uge (uge 42). Har du haft skader i forbindelse med branden, så læs mere her.

Nyt fra Kaløvig Badehotel
I vinterhalvåret holder Badehotellet lukket om mandag.

 • Dagens ret
  En klassiker fra det danske køkken hver onsdag, torsdag og fredag fra kl. 17.
  Dagens ret kan også bestilles som take away.
  Læs mere om dagens ret her.
 • Arrangementer på Badehotellet i november
  Lørdag, den 5. november: THE ANTONELLI ORCHESTRA
  Læs mere om denne aften og bestil billetter her.
  Fredag, den 25. november og lørdag, den 26. november:
  THE BODUGUARD THE MUSICAL, ANDREA LYKKE - En hyldest til Whitney Houston
  Læs mere om denne aften og bestil billetter her.


Nyhedsbrev – oktober fra Sailing Aarhus
Læs en masse spændende fra vores fællesorganisation Sailing Aarhus nyhedsbrev her.

Nyhedsbrev fra Dansk Sejlunion – ”Klar til en kold tid” med mange nyttige informationer.
Oktober er den måned, hvor flest sejlere slutter sæsonen, rigger af og tager båden på land. Her er lidt gode forslag fra Dansk Sejlunion


Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.