Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Erfaren regnskabsmedarbejder søges
Vores altid hjælpsomme og smilende medarbejder på kontoret, Anni, har valgt at søge nye udfordringer. Derfor søger vi en erfaren regnskabsmedarbejder. Anni har lovet, at der bliver en fin overlevering til den nye medarbejder, når denne er fundet. Find jobopslaget her.

Medlemmernes arbejdsdag, søndag, den 30. oktober - mød gerne allerede kl. 09:00
Da vi overgår fra sommertid til normaltid, forlænges nattesøvnen med en time,
Er du morgenfriske er du velkommen til en kop kaffe og arbejdsfordeling kl. 09:00. På arbejdsdagen vil der være mange forskellige opgaver på programmet, så derfor bedes alle flittige deltagere trække i passende arbejdstøj og meget gerne medbringe håndværktøj og haveredskaber.
Vi glæder os til en hyggelig og festlig dag på havnen med arbejdsdag, standerskifte og rejsegilde. Læs mere om dagen her.

Vinteraktiviteter i jolleafdelingen
Selv om mange har eller er ved at tage båden på land og så småt er ved at gå i vinterhi, gælder det bestemt ikke for Kaløvigs unge jollesejlere. Her trænes der fortsat hele vinteren igennem. Blandt andet træner vores Zoom8 sejlere ihærdigt til EM 2023, der sejles i Kaløvig i påsken 2023. Læs mere om jolleafdelingens vinteraktiviteter her.

Donation fra TrygFonden
I forbindelse med vores bestræbelser på at gøre vores havn endnu mere sikker, har vi fået doneret yderlige 2 redningsstiger fra TrygFonden. Stigerne leveres i foråret 2023. Vi takker TrygFonden mange gange. Se lille video om TrygFondens redningsstiger her.

Kommune forbyder vask af både
Godt, at vi i Kaløvig er på forkant med udviklingen og ikke ender som i Silkeborg Kommune. Læs mere her.

Keep Sailing App’en synger på sidste vers - gem dine data inden mandag, den 31. oktober 2022
Er du en af de mange sejlere, der har benyttet Keep Sailing, er det sidste udkald, hvis du vil gemme sejladsdata. Læs mere her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.