Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Strømmen på broerne og vinterpladsen er midlertidigt lukket
Der er beklageligvis lukket for strømmen på broerne samt vinterpladsen, da arbejdet med udskiftning af komponenter i havnens elinstallationer tager længere tid end forventet. Der arbejdes på højtryk og på nuværende tidspunkt forventer vi, at strømmen er tilbage i løbet af i morgen (tirsdag, den 25. oktober). Hvis dette giver anledning til spørgsmål, er du velkommen til at kontakte havnekaptajn Allan Rundberg på mobil 20 129 129.

HUSK: Medlemmernes arbejdsdag, standerskifte og rejsegilde
Søndag, den 30. oktober, har vi traditionen tro arbejdsdag og standerskifte. I år desuden rejsegilde ved vores nye bådlade til kajakkerne, SUP’erne og jollerne. Et flot byggeri, der tilføjer Kaløvig Bådelaug endnu en facilitet til gavn for søsport. Vi glæder os meget til at se mange Kaløvigere på denne arbejds- og festdag. Læs mere her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.