Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Regnskabsmøde tirsdag den 15. november 2022 – kl. 19:30
Ønsker du inden generalforsamlingen at få en fyldestgørende indsigt i Kaløvig Bådelaugs økonomi, så har du muligheden på regnskabsmødet. På mødet gennemgås årets regnskab og alle medlemmer har mulighed for at grave dybere ned i de enkelte poster. Endvidere orienteres om budgettet for 2022-2023. Regnskabsmødet finder sted på Kaløvig Badehotel.

Absolut sidste chance for kranbooking (genopslag)
Der er stadig mange ledige krantider i november, så skynd dig at booke en tid i denne måned. Fra den 1. december 2022 og frem til udgangen af februar 2023 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr. Se mere om krantider her.

Julebanko torsdag, den 8. december i Kaløvig Badehotel kl. 19:00
Traditionen tro holder Kaløvig Bådelaug julebanko med hygge og rigtig mange flotte præmier. Inden bankospillet begynder, er der kl. 17:30 mulighed for at nyde dagens ret på Kaløvig Badehotel. Læs meget mere her.

Parkering på vinterpladsen – gælder også i weekender
I vinterhalvåret er parkering på vinterpladsen ikke tilladt, medmindre der specifikt arbejdes ved båden.
Parkering foran den store grønne garage er aldrig tilladt – ej heller ved tomme stativer. Specielt vinterbadere skal være opmærksomme på, at dette også gælder i forbindelse med badning. Der henvises til havnens almindelige parkeringspladser, det vil sige på Øen, parkering bagved værftet og den lange parkeringsplads langs Fiskerbryggen.

Ledige pladser i kontorfællesskabet
Mangler du en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads, så er Kaløvig Bådelaugs kontorfællesskab måske det rette sted. Kontorfællesskab ligger i fredelige, hyggelige og maritime omgivelser. Ude i naturen, tæt på motorvej og kun 20 minutters kørsel fra ”Down Town” Aarhus. Hvis du er interesseret, så tag endelig kontakt til vores havnekaptajn på mobil 20 129 129 eller/og på e-mail: havnekaptajn@kblsail.dk
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.