Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Kaløvig Bådelaug vinder Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris 2022
Blandt i alt 11 meget fine indstillinger var det Kaløvig Bådelaug, der løb med Bæredygtighedsprisen 2022. Prisen blev uddelt på Dansk Sejlunions Klubkonference i Vingsted, den 12. november 2022.
Læs mere om denne fornemme hæder til Kaløvig her.

Tænk at have skrivebord direkte ved vandet på en lystbådehavn – ”Your dreams may come true”
Hvorfor sidde i et mødelokale, når man kan tage en afslappet ”walk and talk” på havnen eller stranden?
Her er svaret: Kaløvig Bådelaugs kontorfælleskab er det rette sted. Kontorfællesskab ligger i fredelige, hyggelige og maritime omgivelser. Ude i naturen, tæt på motorvej og kun 20 minutters kørsel fra ”Down Town” Aarhus. Kaløvig Bådelaugs kontorfællesskab byder på alt hvad man kan ønske sig som mindre erhvervsdrivende eller andre, der blot har brug for et skrivebord i et maritimt miljø – og ikke mindst et fantastisk sted at mødes med kunder og partnere til en fornuftig pris. En dukkert fra badebroen og/eller en tur i saunaen, endda med havblik, er vel heller ikke at foragte. (Det siges, at Nokias største innovative tanker og visioner er udtænkt i en sauna). Kontorfællesskabet byder på kopimaskine/scanner, gratis internet/wifi, køkken inkl. gratis kaffe/te, mødefaciliteter, gratis parkering, aflåste skabe og mulighed for større mødefaciliteter og en lækker frokost til dine gæster på Kaløvig Badehotel og Brasserie.
Ved indgåelse af ny lejekontrakt - vil det være gratis året ud – altså resten af 2022.
Læs mere om kontorfællesskabet her.

Vigtige datoer - GENERALFORSAMLINGEN ER TIRSDAG DEN 29. NOVEMBER 2022:

  • Generalforsamling - tirsdag, den 29. november 2022 – kl. 18:30. Kaløvig Bådelaugs årlige generalforsamling holdes på Kaløvig Badehotel. Se mere her.
  • Julebanko - torsdag, den 8. december 2022 - kl. 19:00.
    Traditionen tro holder Kaløvig Bådelaug julebanko med hygge og rigtig mange flotte præmier. Inden bankospillet begynder, er der kl. 17:30 mulighed for at nyde dagens ret på Kaløvig Badehotel. Læs meget mere her.
  • Julemanden kommer til Kaløvig - lørdag, den 10. december 2022 – kl. 14:00
    Igen i år arrangerer aktivitetsudvalget julehygge med besøg af selveste Julemanden. Læs mere om arrangementet her.

De Grå Sæler er ”medbyggere” ved etableringen af den nye bådlade
De Grå Sæler er en samling af ældre aktive medlemmer af Kaløvig Bådelaug – alle med forskellige kompetencer og baggrund. En hel del er håndværkere, der gerne giver en hånd til gavn for klubben og havnen. De sidste par uger har De grå Sæler - og få andre medlemmer af Kaløvig Bådelaug, således på skift været i gang med at beklæde vores nye bygning - bådladen. Der er blandt andet malet, sat vandfast krydsfiner og brædder på bygningen. Det har været en fin og kold oplevelse. Fællesskab, drillerier, gå på mod, varmt tøj, samt 2 pølser og flute som løn, stegt af Sælernes formand og sjakbajs Bent Normann Andersen, der har været det bærende element. De Grå Sæler vil gerne have nye medlemmer i gruppen. Vi er meget forskellige, men giver altid plads til at nye føler sig godt tilpas. De Grå Sæler mødes i øvrigt hver onsdag ved middagstid i Kahytten til lidt frokost. Er du interesseret i at blive en del af et hyggeligt fællesskab, så mød endelig op i Kahytten.


Billedet er taget på arbejdsdagen den 30. oktober 2022, hvor mange medlemmer lavede et godt stykke arbejde på havnen.

Både med mast på vinterpladsen
Det er et krav, at både på land med mast på SKAL sørge for at fald og andet løbende gods er spændt væk fra masten, så de ikke larmer. Desværre er det ikke alle bådejere, der har sørget for det. Man er ikke nødvendigvis opmærksomme på dette, hvis det er vindstille når båden tages på land, men så snart det blæser bare en smule, så ”ringer kirkeklokkerne som var det til midnatsmesse i Skt. Peters Kirken”. Altså tjek din båd/mast.
 
Nyttige råd fra Dansk Sejlunion om brand og både på land
I de seneste år har der været flere ildebrande i både på land. Da bådene mange steder står tæt, er det ikke blot enkelte både, som bliver ramt. En brand i én båd kan nemt sprede sig til nabobådene. I artiklen Undgå brand i båden på vinterpladsen guider vi til, hvordan du bedst sikrer din båd mod brand. Læs artiklen her.
Hvornår har du sidst tjekket din båds gasinstallation? Vinteren er et godt tidspunkt til at gennemgå din båds gasinstallation. Læs vejledning til gasinstallationer i lystbåde her.

Vinterbader - sauna-info
Vi er godt på vej ind i vinteren, hvor vandet bliver koldere og flere gerne vil ”tø op” i saunaerne. Husk, at medlemskab er personlig og at du max. kan have én gæst med pr. medlemskab. Der betales kr. 50 pr. gæst. via MobilePay 38186 INDEN faciliteterne benyttes. I øvrigt henvises til hjemmesiden.

Julefrokost - Julebuffet på Kaløvig Badehotel
Badehotellet har linet op med fantastiske tilbud op til Jul. Mange af julearrangementerne indeholder også intimkoncerter med blandt andre Hjalmer, Whitney Hustons koncert med Andrea Lykke, Steen Jørgensen eller Jens Jacob Tychsen (alias Hr. Weyse). Perfekt til julefrokost eller firmaarrangementer. Læs meget mere her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.