Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Glædelig Jul og godt Nytår
Kaløvig Bådelaugs bestyrelse, klubbens udvalg og faste stab ønsker alle medlemmer samt samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til et godt nyt år 2023.

Kontoret holder jule/nytårs lukket fra og med den 22/12. til og med
den 2/1. 2023. 
Dog er kontorets telefon (8699 1967) åben indenfor vores normale åbningstider, som findes her.

Ekstraordinært juleåbent i saunaerne fra 26/12 - 30/12 2022
Saunaerne har ekstraordinære åbningstider mellem jul og nytår. Samtidig er der tilrettede åbningstider i hverdage og weekend. Se tiderne her.

Nytårskur – søndag, den 22. januar 2023 kl. 11:00 på Kaløvig Badehotel
Traditionen tro arrangerer aktivitetsudvalget Nytårskur, så reservér allerede nu datoen! Læs meget mere om nytårskuren og tilmeld dig/jer her.

Tre Kaløvig sejlere på Dansk Sejlunions landshold og to unge på Dansk Sejlunions ungdomslandsholdet 2023
Det kræver sit at komme på Dansk Sejlunions landshold. Kriterierne for at komme på landsholdet er, at der er potentiale for podiepladser ved VM og Olympisk Lege (2024), og derfor bør alle Kaløvigere være stolte af vores fantastiske sejlerne.
De tre Kaløvig sejlere er:
 - Anna Munch – læs mere om Anna her.
 - Søstrene Andrea og Johanne Schmidt – læs mere om søstrene her.
Også på Dansk Sejlunions ungdomslandshold finder vi to håbefulde Kaløvig sejlere, nemlig Martin Olesen og Karoline Kiel. Se mere her.

Kaløvig Bådelaugs fine nye kran er på forsiden af havnemagasinet FLID & FAKTA
Vores fine nye kran og vaskeplads omtales i seneste nummer af FLID & FAKTA - Se magasinet online og læs artiklen (side 5-6) her.

Årets traditionelle julebanko blev igen i år en succes
Ikke mindre end 62 medlemmer (heraf 5 børn) mødtes til Kaløvig Bådelaugs julebanko.
”Deres udsendte medarbejder” købte 4 spilleplader, men ak - de gav desværre ikke gevinst. Det var ellers tæt på. Til gengæld blev der vundet flæskestege, rullepølser, gavekort og andet godt til højre og venstre for min plads. Mange forretningen bidrog til de mange præmier: AFI, Føtex Skæring, Jysk. Egå slagteren, Egå Marine Center, Sondrup Marine, SuperBrugsen Løgten, Gartnergården og Kaløvig Badehotel. Stor tak til alle sponsorerne og ikke mindst - Tusind tak til aktivitetsudvalget for en rigtig hyggelig aften i Kaløvig.
 
Efterladte cykler på havnen (genopslag)
Der står en hel del cykler på havnen, som ikke nødvendigvis tilhører medlemmer, der benytter dette bæredygtige transportredskab til og fra havnen. Derfor er der sat en seddel fra Havnekontoret på alle cykler, der står på havnens arealer. Medlemmer, der benytter deres cykel, skal huske at fjerne denne seddel inden jul. Cykler, der henstår med seddel på efter jul, vil blive sendt til hittegods. Har du spørgsmål vedrørende ”jernheste” på havnen, bedes du kontakte havnekontoret.

Nyhedsbrev fra Dansk Sejlunion
Læs seneste nyhedsbrev her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.