Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Klubaften: To Kaløvig sejlere på vej mod OL 2024 – en aften med Andrea og Johanne Schmidt
Torsdag, den 23. marts 2023 – kl. 19:30 på Kaløvig Badehotel.
Mød søstrene Schmidt fra Kaløvig Bådelaug, som går efter at komme på podiet ved OL i 2024 i Frankrig. 
Vores to landsholdsejlere i FX (49’er for kvinder) fra Kaløvig, Andrea og Johanne er oplagte kandidater til at deltage på det danske sejlsportshold ved OL i 2024. Senest vandt de meget overbevisende ved stævnet i Vilamoura, Portugal. De har vist, at de hører til blandt verdenstoppen med Medal Race-placeringer (top10) ved samtlige stævner i 2022.
Mød dem til denne klubaften og hør blandt andet om livet som elitesejlere - hvad det indebærer at være i eliten i dansk sejlsport, studierne og ikke mindst økonomien i en OL-kampagne.
Har du lyst til lidt god mad inden arrangementet, så husk, at Badehotellet har forlænget det gode tilbud med halv pris både frokost- og aftenkortet frem til slutningen af marts. Husk, at du selv skal bestille bord, i god tid, direkte på Badehotellet - Tel. 39390260 - eller online her.
Da vi naturligvis meget gerne vil støtte Andrea og Johanne på deres rejse mod OL, er aftenens pris sat til kr. 100,-. Læs mere om aftenen og Andrea og Johanne samt tilmelding her.

BREAKING NEWS
Kaløvig Badehotel forlænger det gode tilbud med halv pris på både frokost- og aftenkortet, helt frem til slutningen af marts måned. En nye menu præsenteres den 9. marts.
Hele besætningen på Badehotellet takker for alle jeres besøg og står klar til mange flere.
Book bord på telefon 3939 0260 eller online her.

Søsætning 2023
I forbindelse med søsætning udvides staben af havneassistenter med vores tidligere havnepersonale, dvs. med Jens Christian og i påsken med Finn Bruun, så alt er i trygge hænder.
Husk i øvrigt, at der skal være ryddet helt op omkring stativerne, så havnens personale nemt og uhindret kan flytte stativerne. Stiger, der er låst fast til stativet, skal være placeret således, at havnens personale uhindret kan flytte stativ/båd. Hvis en stige er låst fast og skal fjernes, da den forhindrer at flytte stativet, så klipper havnens personale låsen og låsen vil ikke blive erstattet. I forbindelse med søsætning, altså på dagen for søsætning, skal stiger være fjernet fra stativet!
HUSK: Ansvarsforsikringspolice skal fremvises ved søsætning, så det sikres, at bådplads og båd er registreret i samme navn, samt at policen er gyldig. Medbringer man ikke en gyldig police – søsættes båden ikke. Husk også synligt medlemsnummer, bådnavn og hjemhavn (Kaløvig) på båden. Medlemsnumre og Kaløvig Bådelaug (hjemhavn) klistermærke udleveres gratis på havnekontoret..

Onsdagsbanen 2023 – nyt starttidspunkt 18:30.
Der åbent for tilmelding til Onsdagsbanen 2023.
I år har vi valgt at starte alle sejladserne 18.30 da vi ofte oplever at vinden dør ud sidst på aftenen, og ikke mindst fordi det giver mere tid til øl og hygge efterfølgende! Igen i år afholder vi introarrangement i april for nye kapsejlere herom senere. Der går også rygter om at Claus Bülow giver en flaske whisky til dem der skaffer nye deltagende både. I år bliver der sandsynligvis også flere løb: Begynderløb, uden målebrev, med spiler, uden spiler, singlehand osv.
Tilmelding til onsdagsbanen foregår her
Du kan i øvrigt følge onsdagsbanen på Facebook her.

Riggerkaj – indkørsel og parkering forbudt
Der er ikke noget nyt i dette, men af sikkerhedsmæssige årsager indskærpes dette forbud alligevel. Med etableringen af vores nye kran, hvor der både søsættes og tages både op på begge sider af kranen og den nye vaskeplads benyttes, er der behov mere plads til kørsel og håndtering af både og stativer.

Lær at sejle med ’Vind i sejlere’
Felix Smith & Anders Mundelin har sat sig for at lære at sejle. Og da de begge er fra TV-branchen, har de taget et kamera med og lavet en række videoer, så vi andre kan følge med og måske også blive lidt klogere på vores egen sejlads. Videoerne er tiltænkt begyndere, men det er både sjovt, lærerigt og hyggeligt at følge med uanset om man er ny eller garvet sejler. Dansk Sejlunion har støttet projektet som partner. Se de første seks film fra ’Vind i sejlene’ her.

Tænk at have skrivebord direkte ved vandet på en lystbådehavn – ”Your dreams may come true”
Hvorfor sidde i et mødelokale, når man kan tage en afslappet ”walk and talk” på havnen eller stranden?
Her er svaret: Kaløvig Bådelaugs kontorfælleskab er det rette sted. Kontorfællesskab ligger i fredelige, hyggelige og maritime omgivelser. Ude i naturen, tæt på motorvej og kun 20 minutters kørsel fra ”Down Town” Aarhus. Kaløvig Bådelaugs kontorfællesskab byder på alt hvad man kan ønske sig som mindre erhvervsdrivende eller andre, der blot har brug for et skrivebord i et maritimt miljø – og ikke mindst et fantastisk sted at mødes med kunder og partnere til en fornuftig pris. En dukkert fra badebroen og/eller en tur i saunaen, endda med havblik, er vel heller ikke at foragte. Kontorfællesskabet byder på kopimaskine/scanner, gratis internet/wifi, køkken inkl. gratis kaffe/te, mødefaciliteter, gratis parkering, aflåste skabe og mulighed for større mødefaciliteter og en lækker frokost til dine gæster på Kaløvig Badehotel. Læs mere om kontorfællesskabet her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.