Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Medlemmernes arbejdsdag og standerskifte, søndag, den 30. april 2023
I år falder arbejdsdagen og standerskiftet sammen med vores store jollestævne, Sailing Aarhus Spring Regatta, så der bliver masser af liv på havnen. Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage i medlemmernes arbejdsdag og standerskiftet. Det bliver rigtig hyggeligt at være med til at gøre vores havn endnu pænere og fin. Der skal blandt meget andet rengøres på arealerne, udbedres småreparationer, males, sås græs, plantes lidt nye blomster i blomsterkummerne, trimmes grønne arealer, så du må meget gerne medbringe værktøj og haveredskaber.
Programmet for denne herlige medlemsdag er i overskriftsform:

  • Kl. 09:00 mødes vi i Kahytten til kaffe/te, rundstykke og fordeling af dagens opgaver.
  • Kl. 12:00 serveres der frisksmurte sandwich i Kahytten.
  • Kl. 16:00 samles vi ved standermasten på Øen for at fejre vores standerskifte og ønske hinanden en god sæson 2023. Herefter er der traditionen tro hygge med videre.

Saunaen lukker søndag mellem klokken 10:00 og ca. 14:00.
I forbindelse med medlemmernes arbejdsdag er saunaerne lukket i ovennævnte tidsrum så de kan vedligeholdes og trappen kan få en tiltrængt rensning. Har du lyst til at give en hånd med, så mød endelig op til vores fælles arbejdsdag – se program ovenfor.

Aarhus Sailing Week sejles i Kaløvig, den 29. – 30. april
Kaløvig Bådelaug har igen i år æren og fornøjelsen af at afholder sæsonens første rigtig store jolle og kite surf stævne i den sidste weekend af april. Her sejles der i følgende jolle/kite klasser: Optimist B og C, Europe, ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7, Zoom8, OK, Feva, 29’er, Hobie16, A-Cat, IQ Foil 7+8+9 samt Kitefoil. Det bliver stort – rigtig stort. Stævnet falder i år sammen med Kaløvigs fælles arbejdsdag og standerskifte, d. 30. april, og da vi regner med ca. 250 unge sejlere til stævnet, bliver det en herlig weekend med masser af liv og aktivitet på havnen og på vandet. Tag i bedste Kaløvigske stil godt imod de mange deltagere. Stævnets officielle opslagstavle, inkl. deltagere og resultater findes her.
I forbindelse med stævnet søges frivillige, der har lyst til at give en hånd med, enten på land eller på vandet. Er det lige dig, så send en mail til stævneleder Helle Wilkens.

Onsdagsbanen 2023
Sejladserne på onsdagsbanen begynder onsdag, den 3. maj. I år har vi valgt at starte alle sejladserne 18.30 da vi ofte oplever at vinden dør ud sidst på aftenen, og ikke mindst fordi det giver mere tid til øl og hygge efterfølgende! Igen i år er der er også Cruising-klasse, hvor der sejles efter søvejsreglerne, og som starter for sig selv. Hvis du vil ud og sejle kapsejlads med din egen båd, er det et rigtig fint sted at starte, hvis de regulære sejladser er en kende for intensive. Læs mere om onsdagsbanen og tilmeld dig her.

Call me Captain
Vi kan alle lide at spille og ikke mindst at lære. Her er for første gang et spil, der handler om vores verden – sejlads. Spillet er udviklet af Mikkel fra Kaløvig Bådelaug og anbefales af vores nestor udi navigation (Jens Villumsen). CallMeCaptain er et sjovt og lærerigt spil, hvor du skal undvige andre både i henhold til de internationale vigeregler og sømærker for at komme sikkert i havn. Du tegner skibets kurs med en sletbar pen på et af de 100 medfølgende udfordringskort. De lette baner kan løses af nybegyndere og bruges af sejlskoler, mens de svære baner kan få enhver erfaren søulk til at vende skråen i munden for at finde løsningen. Som en bonus inkluderer spillet også en unik Mand-Over-Bord øvelse og et kort, der lader dig genskabe virkelige vige-situationer selv.
Spillet egner sig til:

  • Børn og voksne fra 7-8 år.
  • Forberedelse til duelighedsbeviset
  • Søspejdere og andre sejlskole-elever til brug i klubhuset og på vandet
  • Introduktion til sejlads for dem, der aldrig har sejlet
  • Fordeling af sjove opgaver til hele familien om bord ved hjælp af et CallMeCaptain certifikat.

Læs meget mere om dette spændende spil her.

Nyhedsbrev fra Sailing Aarhus og ikke mindst ”The Ocean Race 2023”
Læse meget spændende nyt i april udgaven af Sailing Aarhus nyhedsbrev her.
The Ocean Race kommer til Aarhus den 29. maj – læs mere om denne gigantiske fest her.
Se i øvrigt programmet for The Ocean Race stop over i Aarhus her.
Du kan også holde dig ajour om The Ocean Race på Facebook.

Introduktion til flod- og kanalsejlads fra Dansk Sejlunion
Flere og flere vælger at holde ferie på Europas indre vandveje, så vil du vide mere om flod- og kanalsejlads, finder du regler og krav her.

Tag et kanalbevis med 20% rabat
Frem til den 15. maj får du 20% rabat på Dansk Sejlunions online kanalkursus.
Brug rabatkoden: KANAL2023. Når du har bestået kurset, får du et CEVNI bevis.
Læs mere om kanalkurset og tilmeld dig her.

Husk, at du kan hente ny klubstander og Dansk Sejlunions flag på i forgangen til kontoret.
Vi er alle stolte af at vise Kaløvig Bådelaugs stander, der naturligvis sættes til bagbord/hjertets side). Husk også bådens hjemsted skal være synligt – Kaløvig klistermærker findes også i forgangen til kontoret. Frihavnsmærke 2023 skal hentes på selve havnekontoret indenfor normal åbningstid.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.