Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.


 

Breaking News: Kaløvigs 49FX sejlere – Andrea og Johanne Schmidt har sikret dansk deltagelse ved OL
Søstre Schmidt sikrede den danske nationsplads til de olympiske lege 2024, ved at slutte på en 10. nationsplads ved World Sailing World Championships i den Haag i Holland.
Kæmpestort Tillykke til Andrea og Johanne. Læs mere udførligt her

Fornemme guld-, sølv- og bronzemedaljer til Kaløvigs jollesejlere
Ved Masters samt Ungdoms-Europamesterskaberne i Europajolle, der blev sejlet i Ustka, Polen kom Søren Johnsen øverst på podiet i Grand Masters klassen, mens Martin Brønlund Olesen vandt sølv og Maja Brønlund Olesen sejlede sig til en fornem bronzemedalje i juniorrækken. Maja, der tidlige på året både vandt EM og VM i Zoom8-jolle, er ny på banen i Europajolle, så det siger noget om Majas enorme talent. Stævnet blev afviklet under udfordrende forhold med meget vind og kæmpe bølger.
Stort tillykke til Søren, Martin og Maja.
-Se de samlede resultater for masters her.
-Se de samlede resultater for ungdom-piger her.
-Se de samlede resultater for ungdom-drenge her.

Grejhytte ledig fra den 1. september 2023
Vores grejhytter er ganske eftertragtede, så ansøgningsfrist for skuret er 25. august 2023. Der trækkes lod blandt ansøgerne. Nøgle til skuret kan afhentes på havnekontoret fra den 4. september 2023. Læs mere om grejhytterne her.

Henkastet affald på havnen - Surt, endda meget surt opstød:
Desværre er det ikke alle medlemmer og gæster, der benytter vores affaldsspande og containere, når de skal af med affald. Alt for tit smides affaldet blot på arealerne. Ofte må havnens personale og miljøbevidste medlemmer indsamle flasker, dåser, strips, kaffekopper og andet på arealerne.

Støt Kaløvig Bådelaug, hver gang du tanker hos OK
Med et OK Kort eller OK's app kan du støtte klubben, hver gang du tanker bilen.
Få et hurtigt overblik over hvordan du kommer til at støtte her. App kunder tanker og støtter mest – se mere her.

SejlSikkert ALARM
Download SejlSikkert Alarm, så kan du både tracke din tur og slå alarm direkte fra mobilen. Appen viser og sender din position, så redningsselskabet ved, præcis, hvor du er.
Du finder App’en på App Store og Google Play.

Operation Sømærkning – Gratis mærkat, der kan redde dit liv
Når nogen spotter en herreløs båd, kajak, surfbræt eller dykkerbøje, der flyder rundt på vandet, opstår der en naturlig frygt for, at ejermanden er druknet. Men det er langt fra altid tilfældet. Læs mere og bestil mærkat her.

Donation fra Tryg Fonden
I bestræbelserne for at vores havn er så sikker som mulig, har vi ansøgt og modtaget yderligere 5 redningskranse på stolper fra Tryg Fonden. Vi takker mange gange for donationen.

Kontorfællesskabets lejere – portræt nr. 2
Da nok de færreste ved, hvem der har til huse i Kaløvigs kontorfællesskab, her vi bedt lejerne om en kort præsentation af deres virksomhed. I kommende nyhedsbreve bringes, som en føljeton, et portræt af de enkelte lejere. Andet portræt er fra Rasmus Gandrup - arkitekt- og byggerådgivning
”I Arkitektfirmaet beskæftiger vi os med arkitekt- og byggerådgivning til private og erhverv. Vi håndterer bl.a. konverteringer fra sommerhus til helårsstatus ved Skæring Strand, samt om- og tilbygninger og nye villaer. Firmaet har kun et år på bagen, så hjemmesiden er stadig under opbygning www.firefire.dk
Jeg var tidligere partner i risskov-arkitekt-firmaet "Gandrup Krabbe Vang arkitekter" (nu Krabbe Vang arkitekter) men for ca. 1 års tid siden udtrådte jeg, for at starte mit eget med fokus på arkitekt- og byggerådgivning.
Vi har valgt kontorfællesskabet ved Kaløvig pga. den hyggelige og livlige atmosfære. Da Skæring Strand er i rivende udvikling, rent byggemæssigt, passer lokationen rigtig godt ind for os, da vi har mange opgaver i området og derfor ikke har langt til vores kunder og omvendt.”

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.