Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

På trods af regn og blæst lykkedes det at gennemføre arbejdsdag og standerskifte
Fantastisk at omkring 50 trofaste (gamle som nye medlemmer) trodsede vejret og mødtes til medlemmernes arbejdsdag sidste søndag. Ingen nævnt – ingen glemt, helt i Kaløvigs ånd.
Det regnede og blæste, men alligevel blev mange af de planlagte opgaver, såvel indendørs som udendørs, løst.
I flæng kan nævnes: indsamling af skrald på arealerne, trimning af græskanter, nedtagning af teltsider ved Jollehuset, malerarbejde, arbejde med vores nye shelters, etablering af arbejdsbord i værkstedet (bådladen), nye brodæk til enderne af broerne, nedlæggelse af affaldsplads på Øen og ved broen samt opsætning af affaldsspande og hundeposestativer, opsætning af dispensere på toiletterne, vintermåtter og presenninger ved/på saunaerne, samlet grill og meget andet.
Det var planlagt at tage vores store telt ned, men denne opgave måtte udsættes på grund af vejret. Der blev dog hurtigt sammensat et hold, der kunne mødes i mandags for at løse denne opgave – godt gået!

Arbejdsdagen blev afsluttet med standerskiftet (det regnede stadig), hvor vores næstformand, Kim Dannesboe gjorde status for sæsonen, der gik. Willi Nors modtog meget velfortjent sommerstanderen for sin ihærdige indsats med at forbedre havmiljøet og sin store indsats hos De Grå Sæler.

Herefter stod den på grillpølser (tilberedt på klubbens nye grill) og øl/vand, der blev serveret under tag i gummibådsgaragen. Tak til aktivitetsudvalget for udsøgt forplejning hele dagen – ingen gik sultne hjem.
Kæmpe ROS OG TAK til alle, der bidrog til at arbejdsdagen og standerskiftet igen blev en succes.

Absolut sidste udkald - Teoretisk navigation (Duelighedsprøve)
Om mindre end 14 dage begynder Kaløvig Bådelaugs teoretiske navigationsundervisning. Normalt er vores navigationskurser fuldt bookede allerede i begyndelsen af september, men i år har vi stadig ledige pladser. Aktuelt er der kun 3 deltagere tilmeldte på mandagsholdet og 5 deltagere på tirsdagsholdet, så der er rigelig plads på ”skolebænken”. Husk, at hvis du deltager i teoriundervisning, så er du sikret en plads på praktisk sejladshold i foråret 2024. Læs mere om kurserne og tilmelding her.

Regnskabsmøde tirsdag den 14. november 2023 – kl. 19:30
Ønsker du inden generalforsamlingen at få en fyldestgørende indsigt i Kaløvig Bådelaugs økonomi, så har du muligheden på regnskabsmødet. På mødet gennemgås årets regnskab og alle medlemmer har mulighed for at grave dybere ned i de enkelte poster. Desuden orienteres om budgettet for 2023-2024. Regnskabsmødet finder sted på Kaløvig Badehotel.

Inspiration fra årets kapsejladser onsdag den 29. november kl. 19:30.
Arrangementet er flyttet til Kaløvig Badehotel!
Mens efterårets mørke tager til, inviterer kapsejladsudvalget til inspirationsaften. Kaløvig sejlere fortæller om deres oplevelser med kapsejlads. Her behøves ingen gamle sørøverhistorier – der er nemlig masser af friske eventyr at øse af.
Kom og hør om:

  • Round Denmark Race
  • Palby Fyn Rundt
  • AFI 2Star
  • Tjörn Runt (ikke en stavefejl, men på svensk uden ”d” )

Vi håber, at inspirationen og flotte billeder vil få flere til at overveje deltagelse.
Arrangementet er åbent for alle.

Reminder: Skynd dig at få booket krantid hvis du ønsker at have din båd på land inden der kommer flere efterårs-/vinterstorme og forhøjet vandstand.
Booking foregår via hjemmesiden, hvor du logger ind med din mailadresse og dit password er dit medlemsnummer. Se i venstre side på forsiden af vores hjemmesiden. Husk at logge på inden du booker krantid - tryk på "eksisterende medlem".
Kranløft er som bekendt med i havnelejen, men har du et økonomisk udestående med Kaløvig Bådelaug, vil du blive opkrævet for løftet, når du booker. Kontakt havnekontoret ved eventuelle spørgsmål. Booking foregår her.

Reminder: Bådtrailere på vinterpladsen skal fjernes
Efterhånden som bådene kommer på land, bliver der mere og mere trangt på vinterpladsen.
Derfor bedes alle, der har en bådtrailer stående på vinterpladsen, om straks at tage den med hjem. Deadline var den 15. oktober 2023.

Reminder: Regler for både på land med mast på
Det forventes naturligvis, at alle bådejere der har valgt at have masten på, er bekendt med de regler der i den forbindelse gælder:

  • Sejl:
    Alle sejl skal afmonteres – dette gælder også rulleforsejl. Skjulte storsejl i mast skal surres.
  • Mast og rig:
    Alle fald og liner skal spændes langt ud, så de under ingen omstændigheder kan røre masten.
    Desværre har nogle bådejere ikke sat sig ind i disse regler og ikke afmonteret alle deres sejl.

Regler for både på land i Kaløvig Bådelaug kan læses her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.