Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Webinar med Kaløvig singlehandsejleren Sidse Birk Johansen- tirsdag, d. 31. januar 2023 – kl. 19:30
Jeg siger undskyld bagefter – ”Bad-ass solo” langturssejlads i Østersøen. Sidse planlagde egentlig en champagnesejlads til Caribien, men i stedet for tropernes palmer vendte hun stævnen fire måneder mod Baltikum, Finland og Stockholm. Det blev en til tider hård solo-sejlads i sne og kulde til blandt andet lande som har Europas krig i sin baghave. På dette gratis webinar taler jeg med Sidse Birk Johannsen om hvordan en langturssejlads i Østersøen kan give lige så mange oplevelser som i Caribien. Man tør sejle alene (og som kvinde)? Hun med sin ydmyghed blev heldig. Sidse fortæller desuden om nogle af de skæve oplevelser hun havde på sin noget anderledes langturssejlads i Østersøen. Læs mere om det gratis webinar og tilmeld dig webinaret her.

Har du styr på/bliv klogere på din rig?
Klubaften med Riggerens ”grand old man” Henning Hansen, torsdag, den 23. februar 2023 – på Kaløvig Badehotel. Henning vil bl.a. fortælle om rig typer, wiretyper og terminaler, vantskruer mv. vedligeholdelse af riggen, typiske fejl på riggen, opspænding af masten, skal masten af hvert år – masten på, når båden står på land? Læs meget mere om aftenen og tilmelding her.

Kaløvig Badehotel Brasserie forlænger Brasserie januarudsalget til også at gælde i februar 2023
Det betyder halv pris på hele frokost- og aftenskortet. Læs mere her.

Aarhus Oliefabriks Fond for Almene Formåls "Internationale Rejselegat" støtter Kaløvigs Optimistjollesejlere.
Kaløvig Bådelaugs Jolleafdeling planlægger igen i år at organisere en optimist-tur til Gardasøen i foråret 2023 og har i den forbindelse modtaget et tilskud på kr. 10.000, - til rejseomkostninger. mv. Dette under forudsætning af, at vi sikrer et rimeligt antal deltagere. Styregruppen arbejder på sagen!
I de sidste 40 år har sejlklubben i Riva del Garda, som ligger ved nordspidsen af Gardasøen, afholdt optimist stævne i påskedagene. Det er verdens største optimiststævne og deltagerantallet er højt. I flere år har deltagerantal været på over 1000 sejlere! Det er dermed verdensrekord for største stævne i én jolletype! Gennem næsten lige så lang tid har danske optimist sejlere taget til Riva for at deltage, og har brugt dagene før påske til en træningslejr. Kaløvig Bådelaug har deltaget mange gange tidligere og planlægger at deltage igen i 2023.


The Ocean Race kommer til Aarhus 29. maj 2023 – det bliver stort
Verdens mest opspundne og medieomtalte kapsejlads rundt om jorden kommer til Aarhus.
Det bliver en kæmpe begivenhed, der naturligvis også kræver mange frivillige, der vil være med til at gøre opholdet til en mega oplevelse for deltagerne – og ikke mindst de over 400.000 forventede besøgende.
At være med som frivillig bringer naturligvis én meget tættere på begivenheden.
Sailing Aarhus holder i forbindelse med planlægningen et par infoaftener i sejlsportscentret om Ocean Race frem mod eventen. Da kapacitet i sejlsportscentret er begrænset betyder det, at man tilmelder sig på forhånd.
Der afholdes 2 info/intro møder, som du kan tilmelde dig her:

Har du lyst til at give en hånd med på land (race village) og være en del af dette internationale fantastiske cirkus kan du læse meget mere og melde dig her.

Sailing Aarhus – nyhedsbrev januar 2023
I dette nyhedsbrev fra vores fælles organisation kan du blandt andet se Sailing Aarhus kalenderen for 2023 der indeholder mange spændende kapsejladser og arrangementer. Se nyhedsbrevet her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.