Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Glædelig Jul og godt Nytår
Kaløvig Bådelaugs bestyrelse, klubbens udvalg og faste stab ønsker alle medlemmer samt samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til et godt nyt år 2024.

Åbningstider i saunaerne fra den 24. december til den 1. januar 2024
Saunaerne har ændrede åbningstider i julen/nytåret. Se tiderne her.

Nytårsgallafest på Kaløvig Badehotel
Afslut 2023 med manér og byd velkommen til 2024 med udsøgt gourmetmenu, lækre vine og et brag af en fest i skønne omgivelser.
Find program og nytårsmenu her.

Kaløvig Badehotels nytårs takeaway - 2023
Lad badehotellet klar årets nytårsmenu. Læs mere her.

Rejsegilde – shelters
Den 15. december var der rejsegilde ved de tre shelters, der etableres bag bådladen. Shelterpladsen er ikke færdig endnu, men de tre overnatningshytter er nu på plads. Selve pladsen og arealet færdiggøres i det tidlige forår. En kæmpe tak til de mange frivillige medlemmer, der har tømret og snedkereret i mange weekender. Etableringen af vores tre shelters er i øvrigt støttet af Friluftsrådet.

De Grå Sæler besøger varmere omgivelser
Sælerne har igen været på tur – det føltes som troperne, men denne gang gik turen til Botanisk Have. Læs beretningen her.

Ny vejrstation
Da vores vejrstation havde udtjent sin værnepligt, har vi nu installeret den fineste nye Davis Vintage Pro 2 Sensor Suite station. Badevandstemperaturen passer også igen. Dermed er alle vejrdata igen online med præcis vejrmelding direkte fra havnen . Stor tak til Poul for indsatsen med den nye vejrstation. 
Vejret i Kaløvig findes her.

Se kontorets åbningstider i julen her.

Nordfalcken 3 – din livline til søs
Som bekendt, drives Nordfalcken helt frivilligt – vel at mærke 24/7/365. Vores lokale livline til søs ”Nordfalcken 2” har siden haft mere end 450 indsatser med sejlere i nød. ”Nordfalcken 2” er godt brugt og ved at være slidt op, så derfor indsamles der nu til anskaffelse af en ny redningsbåd – ”Nordfalcken 3” Se plakat herStøt Nordfalcken nu – du ved aldrig hvornår det bliver dig, der har brug for assistance. Giv din støtte til din livline her.

Tjekliste: Gør båden klar til vinteren
Sejlsæsonen er ved at være slut og båden skal på land. Du finder en tjekliste med de vigtigste ting, du skal huske inden vinteren her.

Havnemagasinet FLID & FAKTA december 2023 er på gaden.  
Glæd dig til 56 sider med spændende nyt til, og om, lystbådehavne i Danmark.
Læs magasinet online her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.