Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

              
Klubdagen – hvor Kaløvig Bådelaugs kurs mod fremtiden blev sat
Lørdag den 16. marts mødtes 37 engagerede medlemmer, der gerne ville give deres input til den kurs Kaløvig Bådelaug skal styre frem mod 2030. Der blev vendt mange gode tanker om Kaløvig og en fælles opfattelse af hvilken kurs, vi skal styre fremadrettet. Dejligt, at vi alle er enige om, at vi er én klub med mange aktiviteter. Vi er alle Kaløvigere! 
Nu begynder arbejdet med at samle alt input, så vi kan udarbejde en udviklingsplan 2024-2030, som gerne skulle kunne præsenteres lige efter sommerferien. Den endelige udviklingsplan fremlægges til debat og beslutning på generalforsamlingen den 3. december 2024.



Info vedrørende udskiftning af strømstandere på Langelinie, Hornfisken, Stenbideren, Fiskerbryggen og Makrellen
Desværre er enkelte strømstanderne midlertidig ude af drift. Dette skyldes, at der udskiftes til en ny type. Eksterne leverandør arbejder på sagen, så der hurtigt etableres strøm på de nævnte broer igen. Præcis hvornår dette arbejde er afsluttet vides ikke. Ligger du i vandet på en af disse broer, er du meget velkommen til at vælge en anden ledig plads i havnen, hvis du skal bruge strøm.

Der er åbnet for vandet på vinterpladsen og på broerne.
I håbet om, at det er slut med frostvejr, har vi åbnet for vandet på hele havnen, så ivrige medlemmer, der er i gang med forårsklargøringen, kan få båden klargjort.  

Leje af slibeudstyr og retningslinjer
Husk at du kan booke miljøvenligt slibeudstyr. Læs mere om slibeudstyret, retningslinjer og booking her.

Kranbooking
Vil du være sikker på at få en krantid, der passer dig, så book i god tid - jo hurtigere jo bedre.
Du kan booke din krantid her.

Frivillige medlemmer gør en fantastisk indsats til gavn for havnen og klublivet
Takket være mellemmers indsat er der nu lys i og belysning af vores havnefyr. Samtidig er andre medlemmer for tiden i fuld sving med at renovere fællesarealet ved fiskerskurene. Stor ros og tak for indsatsen.

Anna Livbjerg hædret som årets sejlsportspræstation
I forbindelse med Dansk Sejlunions generalforsamling, der blev afholdt i den forgangne weekend, blev Kaløvigs Europajolle sejler Anna Livbjerg hædret som årets sejlsportspræstation. 11 verdensmester i træk er noget af en præstation! Læs motivation og Annas egne kommentarer i forbindelse med kåringen her.

Martin Brøndlund Olesen blev vinder af Europajollernes vinter EM
Efter en meget overbevisende serie af sejladser, endte Martin øverst på podiet med en guldmedalje om halsen. Mesterskabet blev sejlet i Arcachon / Frankrig. Resultatlisten findes her.
Stort tillykke vil vores unge Kaløvig sejler.

Kaløvigs jollesejlere drager udenlands til store stævner i påskeferien
Mens mange benytter påsken til at gøre båden klar, rejser mange af vores Optimister og Europajolle sejlere til store stævner på Gardasøen. Zoom8 sejlerne deltager i Europamesterskabet, der sejles på Steinhuder Meer, der trods navnet er en stor sø syd for Hannover.

Biler må også gerne tanke ved vores tankstandere
Vores tankstandere er ikke kun forbeholdt både. Det er også tilladt for biler at tanke Shell GTL diesel og Shell V-Power oktan 100. Klubben tjener også lidt på det. Havnen sikrer selvfølgelig altid, at der også er nok i vores tanke til bådejerne. Tag godt imod tankstationsgæster.

Vores gamle kran – den lille blå, er til salg
Vi ser gerne, at vores gamle kran kan gøre gavn i en anden havn, så måske kender du en havn, der står og mangler en kran (4 tons). Læs mere her.

Forårsfornemmelser i båden
Brug påsken til at komme i gang igen efter den lange vinter. Båden skal have en omgang, indvendigt som udvendigt, det gælder lige fra bund, motor samt en kærlig hånd indendørs i cockpittet og kahyt/kabys. I den forbindelse har Weilbach tre bøger, der måske kan besvare nogle af dine spørgsmål. Bøgerne indeholder virkelig gode, instruktive og farverige illustrationer og fotografier. Find bøgerne her.

Der arrangeres følgende interessante klubaftener i resten af foråret – og alle medlemmer af Kaløvig Bådelaug er meget velkomne:
  • Onsdag d.   3/4 Klubaften i Kahytten 18.30 - emne: Tovværk
  • Onsdag d. 10/4 Klubaften i Kahytten 18.30 - emne: Klargøring og søsætning
  • Onsdag d. 17/4 Klubaften i Jollehuset 18.30 - emne: Kapsejladsregler og onsdagsbanen
  • Onsdag d. 24/4 Klubaften i Kahytten 18.30
Husk at du altid kan finde arrangementerne på Facebook "Kaløvigs glade tursejlere" og "Onsdagsbanen Kaløvig Bådelaug"

Se også Kaløvig Badehotels fantastiske eventkalender her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige og spændende informationer på vores hjemmeside her.
Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.