Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

SIDSTE UDKALD: Nytårskur søndag den 21. januar kl. 11:00 på Kaløvig Badehotel.
Læs meget mere om Nytårskuren og tilmeld dig/jer her.

Klubdagen den 16. marts 2024 kl. 9:00 – 16:00 på Kaløvig Badehotel
Hvordan skal Kaløvig Bådelaug udvikle sig de kommende år?
Temaerne er:

  • Hvad skal vi holde fast ved?
  • Hvad skal vi gøre mere af?
  • Hvad skal vi gøre anderledes?

Som I sikkert husker, har de forskellige aktivitetsområder i klubben sendt deres tanker ind til os i efteråret.
Nu skal vi arbejde videre med både, hvad der skal ske fremadrettet med de enkelte aktiviteter i klubben og hvad vi skal gøre for det store fællesskab i klubben.
Vi glæder os meget til at mødes med jer og drøfte klubben fremtid den 16. marts 2024. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Prisen for forplejning på dagen (morgenbord, frokost og eftermiddagskaffe) er kr. 80,- pr. person. Tilmelding (senest den 1. marts) foregår her.
Det endelige program kommer via nyhedsbrevet i starten af februar. Til at guide os igennem dagen har vi allieret os med Dan Cort, som nogen af jer sikkert allerede kender fra kurser i Dansk Sejlunion regi.
De bedste sejlerhilsener
På planlægningsgruppens vegne - formand Jesper Lund

Vores fantastiske havn fylder 40 år.
Det skal da fejres med honnør og det gør vi med stort humør, gæstfrihed og festdag lørdag den 18. maj 2024. Sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen og lad der blive fødselsdagsfest.
Planerne er lige nu:
Forskellige aktiviteter på rundt på havnen om eftermiddagen. Vi byder inviterede gæster og evt. ”honoratiores”, gamle medlemmer som kan fortælle om hvordan det var dengang, alle klubbens medlemmer, naboer, samarbejdspartnere, leverandører og andet godtfolk. Afholder en reception med plads til at få havnens historie og fremtidsplaner fortalt. Om aftenen holder vi stor fest på Badehotellet med middag og dans til levende musik og holder ud til over midnat, hvor den rigtige dato for fødselsdagen er. Der vil løbende blive orienteret om programmet. Gode forslag modtages med kyshånd. Mere info følger også om tilmelding til festen.
Vi ved at fødselsdagen rammer ind i en tradition for pinsesejlads – men håber at medlemmerne, der deltager i denne tradition måske kunne finde på at sejle til en havn lidt tættere på, så de måske vil ankomme til fødselsdagen med sus i sejlene i løbet af lørdagen.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.