Kaløvig bliver mere aktiv i J70-klassen

Kaløvig bliver mere aktiv i J70-klassen

Kaløvig anskaffer J70'ere

Det er i 2021 besluttet at Kaløvig Bådelaug går mere aktivt ind i J70-klassen. Den første J70 båd til Kaløvig er leveret og vi arbejder på at organisere sejladsen i en række hold, herunder Sejlsports-ligahold, et eller flere Youngsters hold, et Pigehold, Senior-hold, onsdagshold mm. Samtidig arbejder vi aktivt med at sikre finansiering båden (og flere efterfølgende anskaffelser i J70 klassen) over de næste måneder.

Denne side forventes opdateret i løbet af de næste uger (April 2021)

 

Kaløvig Cobras - Kaløvigs hold i Sejlsportsligaen

Kaløvig Bådelaug er kendt for sine gode resultater og evnen til at skabe attraktive trænings-miljøer til junior, ungdom og elite sejlere.

Klubbens 1. hold er en fast del af den danske Sejlsportsliga. Kaløvig har været med fra start i 2014, og ofte blandet os med de bedste hold i toppen af ligaen. 

Klubbens bedste resultat var i 2018 hvor Kaløvig vandt sølvmedaljer i ligaen.

Kaløvig Cobras er klar til Europa! 

Med 2. pladsen i den danske liga er Kaløvig udtaget til Nordisk Mesterskab for klubhold og Sailing Campions League.

Det bliver spændende at følge Kaløvig Cobras der inden længe skal sejle på den helt store internationale scene, blandt de bedste klubber fra hele Europa!

Følg holdet på deres vej på deres egen facebookside: https://www.facebook.com/KBLCobras

Kaløvig klar til Finalen i Sailing Champions League

Ved lodtrækning blev Kaløvig kastet ud i årets første kvalifikationrunde til Sailing Champions League.

Stævnet blev sejlet i Palma bugten på Mallorca, her var 26 af europas bedste hold mødt op, for at sikre sig en finalebillet.

Der krævede dog en top-8 placering for at få adgang til finalestævnet der sejles i St. Moritz i August. 

Niveauet i Europa er rigtig højt og der bliver ikke givet ved ved mærkerne. Trods det høje niveau blandt konkurrenterne, lagde Kaløvig sig i spidsen for stævnet og førte an blandt de 26 hold, helt ind til lørdag eftermiddag. Hvor en vinddrejning resulterede i at holdet blev rykket lidt længere ned i tabellen. 

Samlet blev holdet nr. 5 og derved klar til Finalen i Sailing Champions League. 

 

Links

Har du lyst til at læse mere om sejlsportsligaen, kan du gøre dette på Sejlsportsligaens hjemmeside: http://sejlsportsligaen.dk/

Kunne du tænke dig at blive en del af Kaløvig-holdet, er Kaløvig Sailing Teams facebookside et must: https://www.facebook.com/kblsailingteam/?fref=ts