Sejlerskolen

Et dejligt sted at lære og være

Vi ønsker med denne hjemmeside at give dig et indblik i hvad det vil sige at lære at sejle på sejlerskolen i Kaløvig Bådelaug.

 

Henvender sig til alle

Sejlerskolen henvender sig til alle der kunne tænke sig at lære at sejle en almindelig sejlbåd og med tiden måske kapsejlads. Det kan være at du er tiltalt af at opleve Danmark fra søsiden og opleve den ro der er på vandet – måske har du bare lyst til at se om det er noget for dig! Måske har du allerede en båd og har sejlet i flere år, men du mangler at få pudset dine færdigheder af, så du kan klare dig bedre på kapsejladsbanerne… eller måske ønsker du at erhverve dig et duelighedsbevis.

Uanset om du er ny eller erfaren, ung eller gammel, så er du velkommen på sejlerskolen!

 

Formål

Vores ypperste mål med sejlerskolen er at uddanne nogle nye dygtige sejlere, der først og fremmest er trygge ombord. Kun gennem tryghed formår man at nyde sejlerlivets glæder i fulde drag! På sejlerskolen kan du give dig tid til, i ro og mag, at lære at håndtere en båd. Samtidig har du mulighed for at diskutere med din instruktør hvilken båd der eventuelt ville passe dig og din familie.

Kaløvig Bådelaug har et stort og rigt klubliv med mange aktive sejlere. Dette klubliv kan du næsten ikke undgå at blive en del af, da vi også bruger tid på sociale arrangementer i Sejlerskolen.

 

Erfarne undervisere

Sejlerskolen drives af frivillige instruktører med mange års erfaring med sejlads. Alle er uddannede sejlerskoleinstruktører ved Dansk Sejlunion og alle har naturligvis duelighedsbevis. Interessen for at lære at sejle er stor, så hvis du kunne tænke dig at blive instruktør så kontakt formanden for en uforpligtende snak!

 

Kontakt

Jens Villumsen

Tlf: 21 42 19 79

Mail: jens@kblsail.dk