Bliv sponsor for ungdomsarbejdet !

Bliv sponsor for ungdomsarbejdet !

Vi søger altid nye sponsorer

Som alle andre idrætsforeninger er vores vores arbejde for ungdomssejlerne afhængige af to ting. For det første vores aktive voksne klubmedlemmer, sejlere og forældre, som gør en kæmpe indsats for at holde sejlklubben og ungdomsarbejdet kørende og i konstant udvikling. For det andet er vi afhængige af økonomisk støtte fra Aarhus Kommune, fra virksomheder og fra forskellige fonde. 

2020 bød på nedlukning og aflysninger - både af træning og kapsejladser - og det var skidt for vores økonomi og dermed også for vores muligheder for at sætte sejlsportsaktiviteter igang i 2021.

Vores "havet som legeplads" blev støttet af Nordea fonden

Men vi ser dog lyst på fremtiden, da vi forventer at vores aktive udendørs aktiviteter på havet bliver nogle af dem som får lov at åbne først. Vi varmer derfor op til at kunne tiltrække årets mange nye pige- og drenge-sejlere.

Vi vil meget gerne i kontakt med virksomheder som kunne være interesseret i aktive sponsorater.

Et sponsorat kunne sættes op på forskellig vis, hvor Jeres virksomhed sættes i forbindelse med vores fantastiske aktive udendørs sportsaktiviteter både i Kaløvig og ifm indenlandske og udenlandske stævner. Vi har forskellige muligheder for at vise Jeres firmanavn, f.eks. på havnens bygninger, sejlerudstyr, joller, instruktørbåde, beklædning til sejlere osv. og vi er åbne for ideer fra Jeres side.

Sponsorater kan også kombineres med aktiviteter i sejlklubben for medarbejdere fra Jeres virksomhed. F.eks. har vi et antal klub-både til rådighed. Med en sponsoraftale kan der arrangeres forskellige pakker, hvor I støtter os og vi hjælper Jer med f.eks. et årligt arrangement på vandet. 

Sponsorstøtte kan være i form af et partnerskab med ad hoc eller fast økonomisk støtte, men kunne også være ad hoc hjælp til indkøb af forskelligt grej som vi har på ønskesedlen. Det kunne såmænd også være i form af Jeres produkter, som vi kan bruge ifm vores sejlerarrangementer. Lad os høre fra Jer, hvis det har interesse. Skriv til havnekontoret, hvis det har inteesse. 

Samarbejde med OK Benzin

KBL har i 2020 indgået en sponsoraftale hos OK Benzin. Det betyder at vi tjener sponsorkroner til vores ungdomsarbejde hver gang vores medlemmer tanker med et OK Benzinkort, der er tilknyttet klubben. OK støtter også når vi tanker med OK App'en, man skal bare huske at logge ind og vælge KBL som klub.

Med OK Benzinkort eller App kan medlemmer og andre søde mennesker sikre os støtte på 5 øre, hver gang de tanker en liter brændstof hos OK. Og når der første gang er tanket 500 liter, får klubben en ekstra OK bonus på 200 kr. 

Da vi er en klub med mange medlemmer er der mulighed for at OK aftalen løber op i et pænt beløb hvert år. Sponsorpengene vil gå til at støtte vores arbejde med at lære de unge mennesker at sejle, f.eks. "Bliv kaptajn på din egen båd". At tiltrække nye sejlere kræver materiel, som vi får nemmere ved at finansiere når vi tilknytter sponsorer.

Sådan fungerer det OK ordningen

Benzinkortet bestiller du her. Husk at angive at køb på kortet skal knyttes til Kaløvig Bådelaug.

https://www.ok.dk/privat/bestil/benzinkort

App'en finder du i din App Store under navnet "OK". Når du har download'et App'en skal du selv tilknytte din profil til klubben. Det gør du ved at klikke på "Mig" nederst på skærmen, vælg herefter menupunktet "Sponsorstøtte". Find Kaløvig Bådelaug i listen af sportsklubber. Derefter er du klar til at støtte KBL's ungdomsarbejde hver gang du tanker benzin. 

OK Benzin finder du f.eks. her:

- Kløvervangen, Skødstrup

- Lystrupvej og Lystrup Centervej, Lystrup

- Landevejen, Rodskov

- Toftevej, Hornslet

- Ryomvej, Ryomgaard

Fordobling af støtten med Mobil og El hos OK

Husk du også flytter til at få el fra OK, så fordobler OK støtten. Så i stedet for 5 øre støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin og diesel, du tanker med dit OK Benzinkort. Det tager kun 3 minutter at skifte til el fra OK.

https://www.ok.dk/privat/produkter/el

Du kan også støtte sporten med OK Mobil. Du fordobler støtten fra 5 øre til 10 øre pr. liter. Det koster ikke dig ekstra - OK betaler hele støtten til din klub eller forening.

https://www.ok.dk/privat/produkter/mobiltelefoni/mobilpakker 

Alle kan støtte

Det er selvfølgelig ikke kun medlemmer, der kan støtte din klub/forening - alle kan støtte din klub med et OK Benzinkort eller med Dankort i OK's app. Så det gælder om at sprede budskabet til venner og bekendte.

Støtte fra Nordea-fonden 2020

I 2020 modtog vi støtte fra Nordea-fonden til vores program "Havet som legeplads". Programmet er designet til at tiltrække de yngste på 6-8 år i et indslusningsforløb. Ideen er at skabe opmærksomhed om klubben, tiltrække de yngste og gøre dem trygge ved vandet så de trygt kan starte et af vores optimist-programmer for aldersgruppen 8-12 år. Det forventes at programmet gentages i 2021 og frem.