Sponsoraftaler og støtte

Sponsoraftaler og støtte

KBL indgår samarbejde med OK

KBL har i 2020 indgået en sponsoraftale hos OK Benzin. Det betyder at vi tjener sponsorkroner til vores ungdomsarbejde hver gang vores medlemmer tanker med et OK Benzinkort, der er tilknyttet klubben. OK støtter også når vi tanker med OK App'en, man skal bare huske at logge ind og vælge KBL som klub.

Med OK Benzinkort eller App kan medlemmer og andre søde mennesker sikre os støtte på 5 øre, hver gang de tanker en liter brændstof hos OK. Og når der første gang er tanket 500 liter, får klubben en ekstra OK bonus på 200 kr. 

Da vi er en klub med mange medlemmer er der mulighed for at OK aftalen løber op i et pænt beløb hvert år. Sponsorpengene vil gå til at støtte vores arbejde med at lære de unge mennesker at sejle, f.eks. "Bliv kaptajn på din egen båd". At tiltrække nye sejlere kræver materiel, som vi får nemmere ved at finansiere når vi tilknytter sponsorer.

Sådan fungerer det 

Benzinkortet bestiller du her. Husk at angive at køb på kortet skal knyttes til Kaløvig Bådelaug.

https://www.ok.dk/privat/bestil/benzinkort

App'en finder du i din App Store under navnet "OK". Når du har download'et App'en skal du selv tilknytte din profil til klubben. Det gør du ved at klikke på "Mig" nederst på skærmen, vælg herefter menupunktet "Sponsorstøtte". Find Kaløvig Bådelaug i listen af sportsklubber. Derefter er du klar til at støtte KBL's ungdomsarbejde hver gang du tanker benzin. 

OK Benzin finder du f.eks. her:

- Kløvervangen, Skødstrup

- Lystrupvej og Lystrup Centervej, Lystrup

- Landevejen, Rodskov

- Toftevej, Hornslet

- Ryomvej, Ryomgaard

Fordobling af støtten med Mobil og El hos OK

Husk du også flytter til at få el fra OK, så fordobler OK støtten. Så i stedet for 5 øre støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin og diesel, du tanker med dit OK Benzinkort. Det tager kun 3 minutter at skifte til el fra OK.

https://www.ok.dk/privat/produkter/el

Du kan også støtte sporten med OK Mobil. Du fordobler støtten fra 5 øre til 10 øre pr. liter. Det koster ikke dig ekstra - OK betaler hele støtten til din klub eller forening.

https://www.ok.dk/privat/produkter/mobiltelefoni/mobilpakker 

Alle kan støtte

Det er selvfølgelig ikke kun dine medlemmer, der kan støtte din klub/forening - alle kan støtte din klub med et OK Benzinkort eller med Dankort i OK's app. Så det gælder om at sprede budskabet til venner og bekendte.

Fundraiser til "Havet som legeplads"

FUNDRAISEREN ER LUKKET PR: 1/9 2020

Med vores projekt 'havet some legeplads' vil vi bringe kendskabet til havet og til sejlsporten ud til nye og flere børn og unge i vores lokalområde, via leg og læring, og socialt sammenhold.

Vi har lavet en fundraisning kampagne til at støtte dette program. Se her:

https://dk.betternow.org/fundraisers/kalovig-havet-som-legeplads

Nordea fonden har desuden støttet programmet med 25.000 kr til indkøb af udstyr.