Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Nye krav, når du godkender betalinger med Visa/Dankort på nettet
Nye EU-regler kræver, at vi øger sikkerheden, når man handler på nettet med Visa/Dankort. Dette gælder også hvis du ønsker at betale opkrævninger fra Kaløvig Bådelaug med dit Visa/Dankort. Det betyder, at du vil opleve, at du skal godkende dine onlinekøb med enten: NemID nøgleappen eller et personligt kodeord og en engangskode, du får på sms. Du kan risikere, at dine køb ikke kan gennemføres, hvis du ikke har NemID nøgleappen eller et personligt kodeord klar. NemID nøglekortet (papkortet) kan fra 28. december 2020 ikke bruges til at godkende køb eller betaling med Visa/Dankort på nettet. NemID nøgleappen kan hentes i App Store eller Google Play.
Læs eventuelt mere om NemID nøgleappen her.
 
Vinterbadning i Coronatiden
Vi har modtaget denne venlig opfordring: Det er dejligt at bade og det er dejligt at få lun kaffe bagefter og en sludder med badeveninden/badevennen. Dog vil det være virkelig dejligt om vi kan adskille tingene, således at adgangen til at bade bliver lettere tilgængeligt. Især her i weekenderne, hvor flere er dernede om morgenen. Så hop i vandet når du kommer, hop i tøjet så snart du er færdig og flyt snakken og kaffetåren væk fra bade- og omklædningsfaciliteterne. Kaffe/te og forfriskninger bør indtages ved havnens borde/bænkesæt eller i Kahytten, hvortil saunanøglen passer.
Husk af sikkerhedsafstanden på 2 meter og forsamlingsforbuddet på max. 5 personer naturligvis også gælder i vandet og området omkring badebroen og omklædningsskuret.
I øvrigt kan nævnes, at nogle vinterbadesteder har haft besøg af politiet og at der er uddelt bøder for overtrædelse af forsamlingsforbuddet.
 
Logistikgruppen i Sailing Aarhus søger frivillige
Om alt går vel og Coronaen ikke længere lægger begrænsninger på sejlsporten, har Sailing Aarhus klubberne et stor program for 2021. Se programmet her.
Til afvikling af de mange aktiviteter er Sailing Aarhus i gang med at nedsætte en logistik arbejdsgruppe. Har du lyst til at give en hånd med i arbejdsgruppen og få nogle sjove og hyggelige timer i forbindelse med stævnerne, så kontakt Christinna Selmer Læbel pr. e-mail: csl@sailing-aarhus.dk
 
Døde sæler og marsvin efterlyses
Miljøministeriet vil gerne høre fra dig, hvis du finder et strandet havpattedyr. Selvom det er vinter, er der nok lidt flere mennesker ude på strandene en normalt på grund af corona. Mange danskere interesserer sig levende for sælerne og marsvin, så Miljøministeriet håber på mange tip om strandede havpattedyr. Læs mere her.

Livet på Bryggen – januar 2021
Minder fra året der gik - 2020. Se den flotte fotokavalkade over livets gang blandt Kaløvigs fiskere her.
 
Tank benzin og diesel hos OK Benzin og støt Kaløvig Bådelaugs ungdomssejlere
Kaløvigs ungdomsafdeling har indgået en aftale med OK Benzin, der betyder, at hvor gang du tanke hos OK Benzin, så tilfalder der ungdomsafdelingen en skilling.
Læs mere her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2019 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*