Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Foto: Karoline Kiel Simonsen (til højre) på podiet ved Europajollernes Ungdoms EM 2022

Ledige pladser i kontorfællesskabet
Mangler du en arbejdsplads eller kender én der har brug for en kontorplads, så er Kaløvig Bådelaugs kontorfællesskab måske det rette sted. Kontorfællesskab ligger i fredelige, hyggelige og maritime omgivelser. Ude i naturen, tæt på motorvej og kun 20 minutters kørsel fra ”Down Town” Aarhus. Hvis du er interesseret, så tag endelig kontakt til vores havnekaptajn på mobil 20 129 129 eller/og på e-mail: havnekaptajn@kblsail.dk
Læs mere om denne fantastiske arbejdsplads her.

Regler for sø-toiletter, holdingtanke og andet affald
Beklageligvis er det ikke alle sejlere, der har styr på reglerne om toiletaffald og andet affald. Det er for eksempel strengt forbudt, blot at sejle ud af havnen for at tømme toiletaffald i havet. Noget nogle beklageligvis gør ☹. Udledning af toiletaffald i havne er naturligvis forbudt.
På havnen i Kaløvig har vi det fineste gratis tømningsanlæg: BRUG DET!
Du kan læse om reglerne her.
Andet affald (det gælder også organisk affald, så som æbleskrog og bananskralder og lignende) må ikke kastes over bord, men SKAL tages med i havn. Det eneste affald, der må kastes direkte i havet, er friskt fersk fiskeaffald.

Kaløvigs J70 gruppe søger hjælpere til ligaen stævne, den 27.-28. august
Sejlsportsligaen afholder 2. divisions stævne 4 i Aarhus d. 27.-28. august, hvor Kaløvig Bådelaug står for en bane. Hvis du vil høre mere og / eller har lyst til at tage en tjans i gummibåd eller dommerbåd, så henvend dig hurtigst muligt til Oluf Grønkjær – 6135 8281

Sensommergrill, fredag den 26. august 2022 – kl. 17.30
Det er på tide, at vi hygger og fortæller hinanden om sommerens sejladser. Derfor inviteres alle Kaløvig Bådelaugs medlemmer til fælles grill aften. Med andre ord hygge på havnen. Alle medlemmer opfordres til at deltage, uanset om du er ”kludesejler” motorsejler, kajakroer, SUP’er, jollesejler, vinterbader eller fisker. Med andre ord ”Come together” (Beatles 1969).
Læs mere her.

Invitation til Aarhus Sailing Week, der sejles 3. – 4. september
Traditionen tro, inviteres til Sailing Aarhus Week kapsejlads i følgende bådklasser:
Joller: Contender - Wayfarer - 505 - OK - Moth
Kølbåde: H-båd - Folkebåd - Albin Express - Spækhugger Scan-kap 99 - Luffe 37 - J70
Stævnet, der sejles fra Aarhus Internationale Sejlsportscenter, er en del af en kæmpe sejlerfest i Aarhus og kan bestemt anbefales.
Bemærk, at tilmeldingsfristen er den 23. august 2022
Find info og indbydelsen/tilmelding her.

Sailing Aarhus søger frivillige i Festugen til Sailing Aarhus Week – en kæmpe sejlerfest for alle
I forbindelse med Aarhus Festuge står den også på en masse aktiviteter i Sailing Aarhus, hvor Kaløvig Bådelaug naturligvis også er med til vands og på land.
For at gennemføre et så stort arrangement, er der brug for hjælpere, så vær med til festlighederne og meld dig som frivillig. Det bliver en fantastisk oplevelse.
I øvrigt afsluttes sæsonen i Sailing Aarhus med en kæmpe fest for alle, der har hjulpet til ved årets mange arrangementer. Frivilligfesten finder sted fredag, den 4. november i Aarhus Internationale Sejlsportscenter – nærmere tidspunkt følger.
Du kan læse meget mere om opgaverne i forbindelse med Sailing Aarhus Week og melde dig som frivillig her.
Se i øvrigt hele Sailing Aarhus imponerende kalender 2022 her.

Fornem U18 bronzemedalje til ung Kaløvig sejler ved ungdoms EM i Europajolle
Efter en flot serie over 7 sejladser, vandt Karoline Kiel Simonsen en velfortjent bronzemedalje ved Europajollerne Junior EM, der blev sejlet i Röbel/Müritz – Tyskland. Det blev et mesterskab præget af meget svag vind, men alligevel klarede Kaløvigs 3 sejlere sig godt. Således blev Martin Brøndlund Olesen nr. 8 i det samlede resultat og Valdemar Hjernø Pedersen nr. 22. Stort tillykke til Kaløvigs unge jollesejlere.
Se den samlede resultatliste for piger her.
Se den samlede resultatliste for drenge her.

DM Guld til ”Nordlys” fra Kaløvig Bådelaug
Christian Grejs, Peter Kok, Claus Litzinger og Jesper Vange kom i den forgangne weekend øverst på podiet ved årets Scankap 99 DM, der blev sejlet Dragør. ”Nordlys” var overbevisende med en serie over 6 sejladser med følgende placeringer: 1 – 1 – 1 – 2 – 1 – 4.
Se resultatlisten her.

De 3 Broer
Dette års udgave af De 3 Broer blev en tynd kop te, hvad angår vinden. Høj himmel – meget svag vind.
Kapsejladsudvalget havde derfor besluttet, at alle deltagere skulle sejle den lille bane (18 sømil) – en klog beslutning. Af de 32 tilmeldte både gennemførte 25 sejladsen. Resten valgte at udgå på grund af svag/manglende vind. Hurtigste båd benyttede 4t.05m.52s. til at sejle banen, mens den langsomste brugte 6t.01m.08s. De enkelte løbsvindere blev:
Løb 1: Emma’s Dilemma – Henrik Lange (Egå Sejlklub), Løb 2: Beth – Simon Kjær (Sejlklubben Bugten Aarhus), Løb 3: Grey – Jan Nielsen (Egå Sejlklub), Løb 4: Anna 8 – Martin Olesen (Kaløvig Bådelaug), Løb 5: Daisy – Per Nielsen (Kaløvig Bådelaug)
Se de samlede resultater her.

De Grå Sælers tur til Træskibshavnen i Aarhus
Sælerne startede efterårssæsonen med en fælles sejltur til Aarhus, hvor programmet stod på gamle bevaringsværdige sejlskibe og ikke mindst en formidabel frokost (ny-røget makrel).
Læs beretningen her.

Genopslag: Sejlerskolen – teoretisk navigation i vinterhalvåret 2022/2023 – få ledige pladser!
Der er nu lukket op for tilmelding til vinterens teoretiske navigationsundervisning.
Da Kaløvigs navigationskurser er meget eftertragtede, foregår tilmeldingen efter ”først til mølle” princippet.
Læs mere om kurset og tilmelding her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*