Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Et brag af en medlemsfest
Lørdag, den 30. oktober var ca. 120 glade Kaløvigere samlet til fest - og sikke en fest det blev. God mad med en 3-retters buffet, hygge og ikke mindst dans til orkestret ”Rewedy”, der spillede gamle kendinge fra 70’erne, 80’erne og 90’erne. Der blev virkelig gået til den på dansegulvet. Stor tak til aktivitetsudvalget og ikke mindst Leo P. for en fantastisk aften.
 
Arbejdsdag og standerskifte
Søndag, den 31. oktober kl. 10:30 mødtes ca. 70 medlemmer til medlemmernes arbejdsdag. Efter en kop kaffe og fordeling af arbejdsopgaver, herunder montering af nye redningsstiger, opsætning af nye redningskranse, nedtagning af teltet, såning af vilde frø på volde, maling af blomsterkummer og betonklodser, afvaskning af skilte, trimning af grønne arealer, opsætning af banner ved jollehuset, og indsamling af affald på arealerne. Kl. 13:30 serverede Leo og hans ”smørrebrødsjomfruer” lækre sandwichs og drikkelse, hvorefter arbejdet fortsatte frem til standerskiftet kl. 16:00. Formanden fortalte om livets gang og fremtidsplaner i Kaløvig Bådelaug og der blev sunget et par sange. Leo P. modtog årets sommerstander for sin store indsats i aktivitetsudvalget og den nye formand for aktivitetsudvalget, Michael Krarup Nielsen, præsenterede det nye aktivitetsudvalg.
Herefter var der rundvisning i vores nyrenoverede baderum og toiletter i den gule bygning inden dagen blev afsluttet ved pølsevognen, hvor Leo endnu en gang var pølsevognsbestyrer, godt hjulpet af Gitte H.
En stor tak til alle medlemmer, der virkelig knoklede for klubben og var med til at denne dag blev til endnu en fantastisk dag i Kaløvig Bådelaug.
 
Yachtskipper 3 kursus
Igen i år tilbyder sejlerskolen et Yachtskipper 3 kursus. Kursusstart er mandag, den 15. november.
På kurset lærer du blandt andet om terrestrisk navigation, strøm og tidevand, sømandskab og søsikkerhed, skibsteknik, meteorologi, søret, vagttjeneste og søvejsregler og instrumentkendskab. Kurset omfatter endvidere en praktisk gennemgang af redningsmidler og herunder demonstration i anvendelsen af en oppustelig flåde, samt praktisk gennemgang i slukning af mindre brande med håndslukkere af relevant type.
Efter bestået eksamen giver Yachtskipper 3 mulighed for at føre fritidsfartøjer på mellem 15 og 24 meter, samt adgang til yderligere en overbygning som Yachtskipper af 1. grad.
Er du interesseret, så skynd dig at melde dig til. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

HUSK at booke krantid
Hvis du vil være sikker på at komme på land på det ønskede tidspunkt, så book din krantid nu. Booking foregår online her
Husk at logge på INDEN du booker. Adgangskode er din e-mailadresse og password er dit medlemsnummer. Læs mere her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.
 

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*