Krantider

Krantider

Krankørsel i 2021

Det er vigtigt, at du læser nedenstående retningslinjer, inden du skal have sat din båd i eller taget op.

Bestil tid 

Du finder kranbooking i øverste højre hjørne på vores hjemmeside. Du får adgang til systemet ved at logge ind med din mailadresse og dit password er dit medlemsnummer. Husk at logge på inden du booker krantid.

Ved forårets søsætninger og efterårets optagninger kører kranen 4 hverdage om ugen. I sommerperioden kørers der færre dage med kranen. Se aktuelle dage i kranbookingen online.

Bemærk dog, at havnens personale er fleksibelt og altid vil være behjælpelig med at finde en tid, hvis behovet opstår.

Fra den 1. december 2021 og frem til udgangen af februar 2022 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr.

BEMÆRK!! Kranen kører ikke, når der er frost.

Ved akut brug for kran: Kontakt Havnekaptajn Allan Rundberg på mobil 20 129 129.


Sikkerhed ved krankørsel

VIGTIGT for alle! Der skal være 2 personer til at styre båden under løft og justering af støtteben. Hold øjenkontakt med Kranføreren. Der er kun én, der giver tegn til Kranføreren under hele forløbet. Ingen mobiltelefonsnak. Der skal bæres hjelm. Alle andre holder en afstand af 15 m.

Når båden står på land

Sørg for, at dit medlemsnummer er synligt - også hvis båden er dækket til med presenning. Personalet bruger kostbar tid på at lede efter medlemsnummer, hvis der noget galt med din båd og vi skal i kontakt med dig!

Før du bestiller tid til søsætning

TJEK – om dit medlemsnummer på båden kan ses fra broen. Det er vigtigt, at nummeret er synligt, især hvis du dækker mærket på båden til med en presenning. Personalet bruger kostbar tid på at lede efter medlemsnummer, hvis det ikke er synligt.

Der skal ryddes op under og omkring båden, så personalet kan komme til med vogn. Når båden er kommet i vandet tjekkes vinterpladsen for eventuelt materiale, der skal smides i den blå container. Glas og metal smides i de respektive affaldsbeholdere, der befinder sig ved siden af den blå affaldscontainer. 

Efter båden er kommet i vandet 

Samme dag skal der ryddes op på vinterpladsen.