Krantider

Krantider

Krankørsel i 2018

Det er vigtigt, du læser nedenstående retningslinjer inden du skal have sat din båd i eller taget op.

 

Bestil tid 

Bestil tid til optagning/søsætning online på "MIT KBL". Du finder også vejen til MIT KBL i hovedmenuen på forsiden af Kaløvigs hjemmeside. Her skal du logge på med e-mail og dit selvvalgte password.

 

Kranen kører i september, oktober og november 2018 dagligt, men du kan kun se ledige tider i bookingen

Weekender i oktober og november 2018: 
Lørdag 13. oktober 
Søndag 28. oktober 
Lørdag 10. november 
Lørdag 24. november 

 
December 2018 samt januar og februar 2019
Fra den 1. december 2018 og frem til begyndelsen af marts 2019 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr.

BEMÆRK!! Kranen kører ikke, når der er frost.


Ønsker du at høre mere om stativordningen og hvordan du tilmelder dig, så kontakt havnekaptajnen på havnekaptajn@kblsail.dk


Sikkerhed ved krankørsel

VIGTIGT for alle! Der skal være 2 personer til at styre båden under løft og transport med hængende last. Hold øjenkontakt med Kranføreren. Der er kun én, der giver tegn til Kranføreren under hele forløbet. Ingen mobiltelefonsnak. Alle andre holder en afstand af 15 m.

De ny stativer kræver også, at der er 2 personer under løftet og til justering af støttebenene, så det foregår under trygge rammer.

 

Før du bestiller tid til søsætning

TJEK – om dit medlemsnummer på båden kan ses fra broen, og at det ligeledes er synligt på de gamle stativer. Det er vigtigt, at nummeret er synligt, især hvis du dækker mærket på båden til med en presenning. Personalet bruger kostbar tid på at lede efter medlemsnummer, hvis det ikke er synligt.

Der skal ryddes op under og omkring båden, så personalet kan komme til med vogn og kran. Når båden er kommet i vandet tjekkes vinterpladsen for eventuelt materiale, der skal smides i den blå container. Jerncontaineren er blevet flyttet, så det kun er medlemmerne, der kan bruge den. Den er nu placeret bag den sorte bom ved bækken i et forsøg på at få stoppet den ekstra udgift klubben har med de mange mærkelige ting, der blev smidt i den.

 

Efter båden er kommet i vandet 

Samme dag skal der ryddes op på vinterpladsen. Gamle stativer skal pakkes sammen, så de er lige til at flytte med traktoren. Stativejere som anvender nyt stativ, skal fjerne deres gamle stativ hurtigst muligt for at skabe plads og orden på havnearealerne