Krantider

Krantider

Krankørsel i 2020

Det er vigtigt, at du læser nedenstående retningslinjer, inden du skal have sat din båd i eller taget op.

Bestil tid 

Du finder kranbooking i øverste højre hjørne på vores hjemmeside. Du får adgang til systemet ved at logge ind med din mailadresse og dit password er dit medlemsnummer. Husk at logge på inden du booker krantid.

Kranen kører frem til og med uge 27.
Fra uge 37 køres der mandag, tirsdag, torsdag og fredag frem til ultimo november.

Fra den 1. december 2020 og frem til udgangen af februar 2021 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr.

BEMÆRK!! Kranen kører ikke, når der er frost.

Ved akut brug for kran: Kontakt Havnekaptajn Allan Rundberg på mobil 20 129 129.


Sikkerhed ved krankørsel

VIGTIGT for alle! Der skal være 2 personer til at styre båden under løft og transport med hængende last. Hold øjenkontakt med Kranføreren. Der er kun én, der giver tegn til Kranføreren under hele forløbet. Ingen mobiltelefonsnak. Alle andre holder en afstand af 15 m.

De ny stativer kræver også, at der er 2 personer under løftet og til justering af støttebenene, så det foregår under trygge rammer.
Der skal bæres hjelm.

Når båden står på land

Sørg for, at dit medlemsnummer er synligt - også hvis båden er dækket til med presenning. Personalet bruger kostbar tid på at lede efter medlemsnummer, hvis der noget galt med din båd og vi skal i kontakt med dig!

Før du bestiller tid til søsætning

TJEK – om dit medlemsnummer på båden kan ses fra broen, og at det ligeledes er synligt på de gamle stativer. Det er vigtigt, at nummeret er synligt, især hvis du dækker mærket på båden til med en presenning. Personalet bruger kostbar tid på at lede efter medlemsnummer, hvis det ikke er synligt.

Der skal ryddes op under og omkring båden, så personalet kan komme til med vogn og kran. Når båden er kommet i vandet tjekkes vinterpladsen for eventuelt materiale, der skal smides i den blå container. Jerncontaineren er blevet flyttet, så det kun er medlemmerne, der kan bruge den. Den er nu placeret bag den sorte bom ved bækken i et forsøg på at få stoppet den ekstra udgift klubben har med de mange mærkelige ting, der blev smidt i den. 

Efter båden er kommet i vandet 

Samme dag skal der ryddes op på vinterpladsen.