Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

Absolut sidste chance for kranbooking
Der er stadig mange ledige krantider i november, så skynd dig at booke en tid i denne måned.
Fra den 1. december 2022 og frem til udgangen af februar 2023 køres der kun efter speciel aftale med havnekaptajnen og mod et gebyr på 1.000 kr. Se mere om krantider her.

Husk at have Havnereglementet in mente, når båden skal på land
Medlemsnummer skal være synligt og må ikke være tildækket af presenning. Presenninger skal være fastgjort til båden eller stativet. Står båden med mast på, skal alle sejl være afmonteret og fald/vanter skal være spændt væk fra masten, så de ikke klaprer. Der skal være ryddet ved stativet, så havnens personale efter behov kan flytte båden. Find havnereglementet her.

Retningslinjer for masteskuret
Selvom mange vælger at stå på land med mast på, er pladsen i masteskuret trang. Det er derfor vigtigt at retningslinjerne for masteopbevaring følges. Også stiger, der opbevares i masteskuret skal være forsynet med medlemsnummer, der kan hentes på havnekontoret. Alle stiger uden medlemsnummer vil blive fjernet i løbet af november måned. Læs mere om masteopbevaring her.

Efterårsfesten blev en rigtig dejlig og hyggelig aften
Fredag, den 28. oktober 2022 stod der efterårsfest i kalenderen. Ca. 100 medlemmer mødte op til god mad og hygge på Badehotellet. Efter middagen spillede et tre-mands orkester op til dans og der blev svinget ben til den store guldmedalje på dansegulvet. Aftenen blev afsluttet med natmad. Tak til aktivitetsudvalget for en fantastisk aften.

Stor tak til alle medlemmer der ydede en kæmpe indsats ved medlemmernes arbejdsdag
Søndag, den 30. oktober 2022 mødtes omkring 60 medlemmer fra alle afdelinger op til arbejdsdag, standerskifte og rejsegilde. Dagen blev indledt kl. 10:00 i jollehuset, hvor der var arbejdsfordeling, rundstykker og kaffe/te serveret af aktivitetsudvalget. Herefter blev der knoklet med mange opgaver, herunder nedtagning af teltet, tømrerarbejde på den nye bådlade, montering af nye redningsstiger, rengøring af udendørslamper, malerarbejde, vedligehold og trimning af grønne arealer, oprydning og isolering af saunaerne. Midtvejs serverede aktivitetsudvalget lækre sandwiches.
Kl. 16:00 mødte alle ved den store standermast til standerskifte. Formanden takkede alle fremmødte og fortalte lidt om årets gang i klubben. Finn Andersen, der altid er hjælpsom, smilende og glad - en ægte KALØVIGER, blev hædret med sommerstanderen. Herefter var der rejsegilde med lækre grillpølser og øl/vand ved den nye bådlade.

Pyroman på spil i Kaløvig
Som nogle måske har hørt, har der natten til mandag og natten til tirsdag været forsøg på ildspåsættelse på havnen. Første gang ved den nye bådelade og anden gang på terrassen ved jollehuset. Heldigvis uden store skader. Politiet har været forbi for at optage rapporter og indsamle bevismaterialer. Siden mandag aften, har vores havnekaptajn Allan Rundberg sovet på havnen og gået brandvagt hver time natten igennem. Alle medlemmer opfordres til køre en tur rundt på havnen, hvis de alligevel er i nabolaget. Man er altid velkommen til at kontakte vores havnekaptajn med konkrete oplysninger eller observationer - mobil 20 129 129.

Fantastiske intime koncerter på Kaløvig Badehotel
Allerede lørdag den 5. november 2022 kan du opleve The Antonelli Orchestra – det bliver vildt.
De leger med klassikerne og kaster sig over musikalske opgaver, ingen andre tør. Energi, kreativitet og mod, med afsæt i nogle af de absolut dygtigste og mest rutinerede musikere i Danmark, har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje. Kan bestemt anbefales. Booking foregår her.
Ikke nok med det. Der er meget mere på programmet. Mød Hjalmer, Steen Jørgensen, Anne Linnet og mange andre kendte kunstnere på Kaløvig Badehotel – se eventkalenderen her.

Hvorfor bruges (eller genbruges) der ikke saltvand til spuling af både på vaskepladsen?
Nogle undrer sig sikkert over, hvorfor der ikke bruges saltvand til vask af bådene. Svaret er i sin enkelthed, at spildevandstilladelsen ikke tillader, at der udledes saltvand til rensningsanlægget. Af sundhedsmæssige årsager er det heller ikke tilladt at genanvende vand fra vask af både som i vaskehaller til biler.

Trailere på vinterpladsen
I vinterhalvåret, er det ikke tilladt at have trailere uden både stående på vinterpladsen. Tomme trailere bedes derfor fjernet hurtigst og senest den.10. november. Læs mere om trailerparkering her.

Hjælp til spørgeskema om samarbejdet mellem klub og Sailing Aarhus
Sailing Aarhus praktikant Nicolai, der er ved at afslutte sin uddannelse på UCN og ønsker i den forbindelse hjælp til at svare på et spørgeskema om medlemmernes kendskab til samarbejdet mellem klubberne og Sailing Aarhus. Spørgeskemaet er ikke kun interessant for Nikolai, men så sandelig også for Sailing Aarhus og Kaløvig Bådelaug. Spørgeskemaet må meget gerne besvares inden den 20. november.
På forhånd – tusind tak for jeres hjælp. Find spørgeskemaet her.

Nyhedsbrev – november fra Sailing Aarhus
Læs en masse spændende nyt fra vores fællesorganisation Sailing Aarhus her.

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.
 
Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.