Dette er Kaløvig Bådelaugs nyhedsmail.
Her kan du læse alt om, hvad der rører sig i din klub.

 

REMINDER: De 3 Broer
Lørdag, den 13. august arrangerer kapsejladsudvalget, traditionen tro, De 3 Broer – en fantastisk endags sejlads rundt i bugten. Dagen afsluttes med festmiddag. Tilmelding skal ske senest. d. 10/08 2022
Læs mere om sejladsen og tilmelding her.

De grå Sælers opstart på efterårssæsonen - Hyggetur til Træskibshavnen i Aarhus onsdag den 17. august 2022
Vi begynder med morgenkaffe klokken 09.00 i Kahytten. Derefter sejler vi til Træskibshavnen. Frokosten i Træskibshavnens lokaler står på røget makrel med vand eller øl. Tilmelding senest søndag den 7.august – klokken 24.00 pr. mail til Bent Normann mijokab@hotmail.com
Pris for turen er kr. 50,- pr. person
Til sejlturen har vi brug for 5 - 6 både, så hvis du har lyst til at stille din båd til rådighed, bedes du venligst kontakte Bent Normann på ovenstående mailadresse.

EM-guld til Søren Johnsen fra Kaløvig Bådelaug
Søren har netop vundet European Masters i Europajolle, der blev sejlet i Röbel/Müritz i Tyskland. Der var spænding til det sidste idet Søren skulle vinde de to sidste sejladser for at sikre sig den øverste podieplads. Stort tillykke til Søren. Se resultatlisten her

Sejlerskolen – teoretisk navigation i vinterhalvåret 2022/2023
Der er nu lukket op for tilmelding til vinterens teoretiske navigationsundervisning. Da Kaløvigs navigationskurser er meget eftertragtede, foregår tilmeldingen efter ”først til mølle” princippet. Læs mere om kurset og tilmelding her.

Visens Skib på besøg – igen en meget underholdende aften på kajen
Fredag, den 29. juli gæstede Visens Skib igen Kaløvig og små 200 medlemmer var mødt op til denne skønne sommeraften. Det blev til en fantastisk aften/koncert med nye anekdoter, sørøverhistorier og ikke mindst gode og bramfrie viser, akkompagneret af blandt andet en lyseblå vandkande og en alternativ gulvbas (murerbalje og kosteskaft). Tusind tak til skipper Niels Skouby og hans særdeles musikalske besætning på det gode skib Ellinor af Ebeltoft.

Røde/grønne skilte – min plads er ledig
Mange pladshavere har været rigtig gode til at deres skilt på ”grøn” når de er taget på sejltur. Dette er med glæde blevet bemærket af gæstesejlerne, for på den måde kan de se, hvor de kan ligge under deres besøg i Kaløvig. Mangler der et rødt/grønt skilt på din plads, så kan du hente det på havnekontoret i åbningstiden.

Tænk på miljøet til havs og i havnen
Har du behov for at få tømt din holding tank for toiletaffald, så benyt vores fine tømningsanlæg, der befinder sig ved tankstationen – det er ganske gratis at være miljøvenlig

Spændende nyhedsbrev (august) fra Sailing Aarhus
Læs blandt andet om Fever-Tree Pink Cap Party – Pil selv-rejer og G&T ad libitum, SUP Round Aarhus – Hyggeligt SUP event i fede omgivelser og Greencarrier Business Cup – Kapsejlads og kollegahygge. Se hele nyhedsbrevet her.

Unik mulighed for at opleve SailGP i København fra egen båd
Så er der ikke lang tid til at SailGP, verdens hurtigste kapsejlads, kommer til Nordhavn d. 19.-20. august. Som sejler kan man opleve sejladserne gratis fra egen båd rundt om banen - og med SailGPs Premium pakke er det også muligt at komme endnu tættere på, hvis man vil være sikker på at få det hele med. For at sikre bedst muligt udsyn er antallet af Premium billetter begrænsede. Jeg håber derfor at du vil dele følgende link med dine medlemmer, så vi sikrer at danske sejlsports entusiaster får muligheden for at opleve de store F50 katamaraner race forbi på helt tæt hold med over 50 knob. SailGPs Premium-pakke giver sejlere muligheden for at sejle sin båd ind i en indercirkel helt tæt ved banens mærker. Pakken indeholder også en SailGP stoftaske med souvenir flag til båden og en officiel kasket, som sendes fra SailGP til den registrerede adresse. Premium købere vil også modtage et nyhedsbrev på mail fra SailGP med al relevant information som program, kort over banen, vejrudsigt, tips om sikkerhed samt adgang til live kommentatorer over VHF.
Booking foregår her.

Opdatering af regler for brug af elektricitet
De opdaterede regler kan læses her. 

Nyheder på forsiden
Da vi for tiden har mange nyheder, som vi lægger på forsiden af hjemmesiden, er det ikke sikkert at du får set og læst dem alle, inden de ryger i arkivet. Du kan dog altid finde dem her.

Nyhedsbreve – arkiv
Husk, at du altid kan læse tidligere nyhedsbreve med nyttige informationer på vores hjemmeside her.

Følg Kaløvig Bådelaug på facebook I Direkte link til hjemmesiden I Send en mail til Kaløvig Bådelaug 

Som medlem af Kaløvig Bådelaug modtager du jævnligt nyhedsbrev. Ønsker du ikke længere at modtage det, kan du selv afmelde nyhedsbrevet permanent ved at klikke på linket nederst i denne mail.
 
Copyright © 2021 Kaløvig Bådelaug, All rights reserved.                                               
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*