Udlejning af Bådpladser i Kaløvig Bådelaug

Udlejning af Bådpladser i Kaløvig Bådelaug

Hvad koster det at leje en plads i Kaløvig Bådelaug?

I følgende excel ark kan du udregne din havneleje som lejer. Vær opmærksom på at der er to faner i bunden – en udregning ”som ejer” og en som ”lejer”. Du vælger naturligvis arket ”lejer”.

 

Havneleje-priser for 2018

 

Er der andre omkostninger?

Der skal betales medlemsskab  af Kaløvig Bådelaug. Et medlemsskab koster 1.910 kr. om året. 

 

Kan jeg leje en plads for en kortere periode?

Der findes to lejepriser: en lejepris der gælder for leje mellem 1-4 måneder og en lejepris for 12 mdr. Kontakt kontoret kbl@kblsail.dk for priser.

 

Pladsejere der ønsker at leje deres plads ud

Jeg er ”Pladsejer uden båd” eller får ikke min båd i vandet i år og ønsker at leje pladsen ud.

 

Jeg er pladsejer uden båd. Hvordan fungerer ordningen?

Er du ”Pladsejer uden båd” i hele sæsonen, indgår du i ordningen omkring udlejning af pladser. Det betyder, at vi lejer havnens pladser ud, så meget vi kan. I slutningen af året i oktober / november måned vil vi gøre op hvor meget vi har lejet pladserne ud. Du vil få del i denne leje og få en del af din havneleje retur. Det er en kollektiv ordning, hvilket betyder, det ikke afhænger af om din specifikke plads er lejet ud. 

 

Er jeg registreret som ”pladsejer uden båd”?

Vi sender midt i marts en mail til alle ”Pladsejere uden båd”. Har du ikke modtaget en mail, står du ikke registret som sådan.

 

Skal jeg betale min havneleje?

Ja, du skal betale din havneleje som opkræves 1. marts. Refunderingen af en del af din havneleje sker i oktober / november måned, når sæsonen er slut.

 

Kan jeg selv leje min plads ud?

Nej. Udlejning af pladser SKAL ske gennem kontoret. Kaløvig Bådelaug oppebærer lejeindtægten.

 

Hvis jeg ikke benytter min plads i vandet i år, men har min båd på vinterpladsen, kan jeg så indgå i ordningen?

Ja, hvis du inden 1. april i Zietwing har skrevet "ja" i den boks der hedder "ønsker pladsudlejning". Du finder den ved at gå ind under dit bådplads abonnement i Zietwing. (Zietwing er vores nye medlemssystem). Giver det anledning til problemer at registrere det i Zietwing, skal du kontakte kontoret skriftligt på mail kbl@kblsail.dk og meddele at du ikke får din båd i vandet i år senest 1. april. Hvis du ikke meddeler det inden tidsfristen, kan du ikke indgå i ordningen og vil ikke få dele af din havneleje retur.

OBS: Hvert år nulstilles medlemmer med båd på vinterpladsen. Det betyder du hvert år inden 1. april skal logge ind på din profil og skrive ja i feltet "ønsker pladsudlejning", som du finder under dit bådplads abonnement. 

Hvem gælder ordningen IKKE for:

  • Hvis du ikke har betalt din havneleje og/eller klubkontingent. Klubkontingentet skal betales 1. januar og havnelejen 1. marts. Hvis du ikke har betalt jeres havneleje og kontingent rettidigt deltager du ikke i ordningen om udlejning af pladser og får ikke havneleje retur. Du skal betale via vores medlemssystem Zietwing. Har du problemer med det, skal I skal straks rette henvendelse til os på kbl@kblsail.dk 
  • Hvis du sælger din plads i løbet af sæsonen frafalder retten til at deltage i ordningen
  • Vælger du i løbet af sæsonen, at benytte dig af din plads alligevel, frafalder retten til at modtage dele af havnelejen retur

OBS: Vælger du mod forventning, at få din båd i vandet i løbet af sæsonen, kan vi ikke love at vi har en ledig plads til dig, men vil naturligvis gøre vores bedste for at hjælpe. Derfor er det vigtigt, at du tager stilling til om båden skal i vandet eller ej. 

For at indgå i ordningen skal du senest 1. april være registreret som ”pladsejer uden båd” eller have skrevet "ja" i feltet "ønsker pladsudlejning" i Zietwing.