Udlejning af Bådpladser i Kaløvig Bådelaug

Udlejning af Bådpladser i Kaløvig Bådelaug

Hvad koster det at leje en plads i Kaløvig Bådelaug?

I følgende excel ark kan du udregne din havneleje som lejer. Vær opmærksom på at der er to faner i bunden – en udregning ”som ejer” og en som ”lejer”. Du vælger naturligvis arket ”lejer”.

 

Havneleje-priser for 2017

 

Er der andre omkostninger?

Ja, du skal være medlem af Kaløvig Bådelaug. Se priser for medlemskontingenter nedenfor. Du skal være aktivt medlem.

 

Klubkontingenter og havnesatser for 2017

 

Kan jeg leje en plads for en kortere periode?

Ja, men maksimum i 5 mdr. Lejeperioder derudover er helårs lejere. Du betaler for hele måneder, altså betaler du for hele den måned, hvor båden søsættes. Kontakt kontoret kbl@kblsail.dk for priser.

 

Pladsejere der ønsker at leje deres plads ud

Jeg er ”Pladsejer uden båd” eller får ikke min båd i vandet i år og ønsker at leje pladsen ud.

 

Jeg er pladsejer uden båd. Hvordan fungerer ordningen?

Er du ”Pladsejer uden båd” i hele sæsonen, indgår du i ordningen omkring udlejning af pladser. Det betyder, at vi lejer havnens pladser ud, så meget vi kan. I slutningen af året i oktober / november måned vil vi gøre op hvor meget vi harlejet pladserne ud. Du vil få del i denne leje og få en del af din havnelejeretur. Det er en kollektiv ordning, hvilket betyder, det ikke afhænger af om din specifikke plads er lejet ud. Men hvis du sælger din plads midt i sæsonen, kan du ikke indgå i ordningen.

 

Er jeg registreret som ”pladsejer uden båd”?

Vi sender midt i marts en mail til alle ”Pladsejere uden båd”. Har du ikke modtaget en mail, står du ikke registret som sådan.

 

Skal jeg betale min havneleje?

Ja, du skal betale din havneleje som opkræves 1. marts. Refunderingen af en del af din havneleje sker i oktober / november måned, når sæsonen er slut.

 

Kan jeg selv leje min plads ud?

Nej. Udlejning af pladser SKAL ske gennem kontoret. Kaløvig Bådelaug oppebærer lejeindtægten.

 

Hvis jeg ikke benytter min plads i vandet i år, men har min båd på vinterpladsen, kan jeg så indgå i ordningen?

Ja, hvis du inden 1. april skriftligt har meddelt kontoret, at du ikke benytter din plads i vandet i denne sæson. Hvis du ikke meddeler det inden tidsfristen, kan du ikke indgå i ordningen og vil ikke få dele af din havneleje retur.

OBS: Hvert år nulstilles medlemmer med båd på vinterpladsen. Det betyder du hvert år inden 1. april skal meddele kontoret, hvis din båd ikke kommer i vandet.

For at indgå i ordningen skal du senest 1. april være registreret som ”pladsejer uden båd” eller have meddelt kontoret skriftligt, at din båd ikke kommer i vandet i år.