Kran / selvbetjeningskran

Kran / selvbetjeningskran

Kran - Booking af søsætning/optagning

Vores nye søjlekran til søsætning og optagning af både kan løfte op til 30 tons. Søsætning samt optagning bookes her eller aftale med havnekaptajnen. Én søsætning og optagning er en del af havnelejen ("ubrugte" søsætninger og optagninger fra tidligere år, kan ikke overføres).
medlemsnummer. Bestil tid til optagning/søsætning online her. med mailadresse - dit password er dit medlemsnummer. 
Husk at logge på inden du booker krantid.

Kranen har tillige centerløft, der kan løfte op til 5 ton. Pladshavere har to gratis årlige løft med enten personale eller ved selvbetjening. Herefter er prisen kr. 100,- pr, løft.

Bemærk! Der er udvidede og begrænsede krantider på særlige tidspunkter af året. Se dem her. 

Sikkerhed

Det er vigtigt, at vi hjælper hinanden med at højne sikkerheden under transporten af bådene. Husk, at der skal være 2 personer til stede for at styre båden under løftet. Hold øjenkontakt med kranføreren. For alle andre er sikkerhedsafstanden til kran og hængende båd 15 meter. 

Mastekran

Det er gratis at benytte mastekranen.

Mastekranen er eldrevet og kan løfte 500 kg, har en højde på 11/13,5 og er monteret med manuelt udskud. Kranen kræver ingen nøgle for at blive betjent. Kaløvigs medlemmer kan således frit benytte kranen ved hjælp af en fjernbetjening, som findes i et ulåst boksrum, der er monteret på mastekranen.

Efter brug placeres fjernbetjeningen i boksrummet og lågen lukkes til. Læs vejledningen som er påført mastekranen før du bruger kranen. Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så spørg havnepersonalet om hjælp.

Betjening af mastekranen og selvbetjeningskranen

BEMÆÆRK at mastekranen og ”den gule krog” (centerløftet) på den store blå kran udelukkende må betjenes af personer over 18 år.
Der er ingen undtagelse.