Bliv sponsor / støt KBL's ungdomsarbejde !

Bliv sponsor / støt KBL's ungdomsarbejde !

Sponsorprogram

Til virksomheder med interesse for sejlsporten. Kom med ombord !

 

Kontakt os via email eller telefon. Se detaljer under "kontakt os" på hjemmesiden, www.kblsail.dk/kontakt-os. Alternativt; tag fat i vores sponsoransvarlige jvf. siderne nedenfor

Download vores SPONSOR-PRÆSENTATION I PDF format

Vi har samlet nogle forskellige mulighed på siderne nedenfor: 

 

Samarbejde med Middelfart Sparekasse på J70

KBL har indgået en aftale med Middelfart Sparekasse som sponsor af "Anna IX", vores J70'er, som er opkaldt efter vores 9-dobbelt verdensmester i Europa-jolle, Anna Livbjerg.

Samarbejde med OK Benzin

KBL har i 2020 indgået en sponsoraftale hos OK Benzin. Det betyder at vi tjener sponsorkroner til vores ungdomsarbejde hver gang vores medlemmer tanker med et OK Benzinkort, der er tilknyttet klubben. OK støtter også når vi tanker med OK App'en, man skal bare huske at logge ind og vælge KBL som klub.

Med OK Benzinkort eller App kan medlemmer og andre søde mennesker sikre os støtte på 5 øre, hver gang de tanker en liter brændstof hos OK. Og når der første gang er tanket 500 liter, får klubben en ekstra OK bonus på 200 kr. 

Da vi er en klub med mange medlemmer er der mulighed for at OK aftalen løber op i et pænt beløb hvert år. Sponsorpengene vil gå til at støtte vores arbejde med at lære de unge mennesker at sejle, f.eks. "Bliv kaptajn på din egen båd". At tiltrække nye sejlere kræver materiel, som vi får nemmere ved at finansiere når vi tilknytter sponsorer.

Sådan fungerer det OK ordningen

Benzinkortet bestiller du her. Husk at angive at køb på kortet skal knyttes til Kaløvig Bådelaug.

https://www.ok.dk/privat/bestil/benzinkort

App'en finder du i din App Store under navnet "OK". Når du har download'et App'en skal du selv tilknytte din profil til klubben. Det gør du ved at klikke på "Mig" nederst på skærmen, vælg herefter menupunktet "Sponsorstøtte". Find Kaløvig Bådelaug i listen af sportsklubber. Derefter er du klar til at støtte KBL's ungdomsarbejde hver gang du tanker benzin. 

OK Benzin finder du f.eks. her:

- Kløvervangen, Skødstrup

- Lystrupvej og Lystrup Centervej, Lystrup

- Landevejen, Rodskov

- Toftevej, Hornslet

- Ryomvej, Ryomgaard

Fordobling af støtten med Mobil og El hos OK

Husk du også flytter til at få el fra OK, så fordobler OK støtten. Så i stedet for 5 øre støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin og diesel, du tanker med dit OK Benzinkort. Det tager kun 3 minutter at skifte til el fra OK.

https://www.ok.dk/privat/produkter/el

Du kan også støtte sporten med OK Mobil. Du fordobler støtten fra 5 øre til 10 øre pr. liter. Det koster ikke dig ekstra - OK betaler hele støtten til din klub eller forening.

https://www.ok.dk/privat/produkter/mobiltelefoni/mobilpakker 

Alle kan støtte

Det er selvfølgelig ikke kun medlemmer, der kan støtte din klub/forening - alle kan støtte din klub med et OK Benzinkort eller med Dankort i OK's app. Så det gælder om at sprede budskabet til venner og bekendte.

Støtte fra Friluftsrådet 2022-23

I 2022 har vi modtaget tilsagn om støtte på 40.000 DKK til at indkøbe et antal Zoom8-joller til klubben. 

Støtte fra Danmarks Idrætsforbund 2022-23

Vi har i 2022-23 modtaget støtte på 100.000 DKK til indkøb af nye og brugte Zoom8-joller til klubben.

Støtte fra Nordea-fonden 2020 og 2021

I 2020 modtog vi støtte fra Nordea-fonden til vores ny program "Havet som legeplads". Programmet er designet til at tiltrække de yngste på 6-8 år i et indslusningsforløb. Ideen er at skabe opmærksomhed om klubben, tiltrække de yngste og gøre dem trygge ved vandet så de trygt kan starte et af vores optimist-programmer for aldersgruppen 8-12 år. Det forventes at programmet gentages i de kommende år hvis vi kan tiltrække de nødvendige midler.  

I 2021 modtog vi igen støtte fra Nordea-fonden til vores program "Jollefornyelse". Vi er meget taknemmelige for støtten, da den giver os mulighed for at forny vores samling af gamle optimist-joller, hvoraf mange trænger alvorligt til at blive skiftet ud. Vi forventer at de nye joller bliver leveret i begyndelsen af 2022. De bedst af vores eksisterende joller vil fortsætte med at være udlåns- og udlejningsjoller for de helt nye sejlere. De nye joller forventer vi at anvende som udlejningsbåde til mere erfarne sejlere. At klubben har mulighed for at leje gode joller ud til sejlerne hjælper os med at tiltrække og fastholde nye sejlere - især fra familier som endnu ikke er parate til, eller ikke har mulighed for, at investere i egen båd. 

Støtte fra Danmarks Idræftsforbund i 2021

I 2021 var vi så heldige at modtage støtte til introduktionen af J70 bådene i Kaløvig Bådelaug. Det gav os mulighed for at investere i vores første J70'er og sætte arbejdet igang med at skaffe midler til nr. 2. 

Støtte fra Aarhus Kommune's "tilbage til fællesskabet" pulje i 2021

I 2021 modtog vi støtte fra Aarhus Kommune til - efter en svær tid med covid-nedlukningen - at genoptage vores program "Havet som legeplads" og programmet "Kaptajn på din egen båd". Programmerne er designet til at tiltrække de yngste på 6-8 år i et indslusningsforløb med fokus på tryghed ved vandet, og at indsluse nye sejlere i et C-sejler-forløb for de 8-12 årige. Ideen er at skabe opmærksomhed om klubben, tiltrække de yngste og gøre dem trygge ved vandet så de trygt kan fortsætte ind i et af vores optimist-programmer for aldersgruppen 8-12 år. Det forventes at programmet gentages i de kommende år hvis vi kan tiltrække de nødvendige midler.