Sæson 2024

Sæson 2024

 

 

Hver mandag i sæsonen sejler vi kapsejlads på en bane, som en af bådene har lagt ud fra vindretning. Båden, som har “dommertjansen” sørger også for startprocedure og måltagning. Efter kapsejladsen drikker vi kaffe og spiser brød eller kage i Jollehuset.  Her vender vi aftenens sejlads og kårer aftenens vinder.

Hvis du har lyst, så kom uanset om du har båd eller ej, vi finder ud af det – se kontakter nederst på denne side.

Hvem er vi?

Vi sejler kapsejlads på den hyggelige måde – vi sejler for at vinde, men ikke for enhver pris! Vi hjælper hinanden, hvis der er behov for det. Vi lærer af de ting, som er sket på vandet.

Bådene er meget forskellige. Vi sejler efter måltal, så vi kan konkurrere på nogenlunde retfærdig vis.

Der er plads til alle bådtyper og ambitionsniveauer.

  

 Vi vil gerne være flere

Det er lysten til at komme på vandet, der er vigtigt. Du er velkommen, selvom du ikke har sejlet kapsejlads før. Du kan være med, selvom du ikke har båd, eller hvis du har båd, men ikke har nok gaster. Vi forsøger at få gaster og antallet af tilmeldte både til at passe sammen.

Mange kvinder kan egentlig godt sejle, men er ikke vant til selv at være skipper. Derfor er der også mulighed for at have en instruktør (m/k) med. Erfarne mænd er således velkomne på bådene som instruktør, dvs. at de må bruge munden, men ikke hænderne.

Hvordan og hvornår foregår pigekapsejlads?

Sæsonen 2024 starter den 29. april, hvor vi starter med at hilse på hinanden, øve mand-over-bord og slutte af med kaffe og brød/kage. Derefter mødes vi hver mandag frem og sejler kapsejlads kun afbrudt i skolernes sommerferie. Se programmet her

Ved kapsejladserne går starten som angivet i programmet. Banen kan hentes på Facebooksiden Seje sild sejler selv 45 minutter før starten går. Banen kan også ses på tavlen under dommertårnet.

De tilmeldte både opdeles i enten en lille bane og en stor bane eller en samlet bane afhængig af antallet af tilmeldingerne og bådtyper.

Der er i alt 7 tællende sejladser i foråret 2024, hvoraf 1 kan trækkes fra.
Der er i alt 8 tællende sejladser i efteråret 2024, hvoraf 1 kan trækkes fra.

Derudover sejler vi en træningssejlads med Finn Beton Jensen på torsdag efter Pinsen, fælles frokostsejlads en søndag i foråret, og en fælles tur til Tunø den første weekend i september, hvor der er havnefest.


Nyttigt!
 Kapsejladsreglerne findes i Jens Villumsens korte udgave (Jyske Lov) her 

 

Kontakter

Trine Løvgren Persson - tlf. 20390454 - mail: trine.persson.privat@gmail.com 

Inger Stokkink - tlf. 52772993 - mail: inger.stokkink@gmail.com

Christina Krogh - tlf. 20454944

Inger Hansen - tlf. 40119945 - mail: ingerhansenmail@gmail.com

Katrine Bjørn Thaisen - mail: katrinethaisen@gmail.com