Ungdom/Joller

Velkommen til jolleafdelingen i Kaløvig

Har du lyst til at lære at sejle, er Kaløvigs ungdoms- og jolleafdeling det helt rigtige sted at starte

Ungdoms- og jolleafdelingen tager imod sejlere i alle aldre. Børn/juniorer (8 til 15 år) kan lære at sejle i f.eks. optimist jolle eller Zoom8 jolle. Se under "Ny sejler". Der afholdes “introduktionsforløb” for nye Optimist sejlere men hvis datoerne ikke passer med din kalender, er du altid velkommen til bare at komme forbi.

Unge og voksne (15 til 20+ år), der hellere vil sejle en større type båd, kan vi tilbyde Europa jolle, Zoom8, Feva jolle og 29’er.

Voksne sejlere (20+ år), der gerne vil lære at sejle, kan vi desuden henvise til Sejlerskolen, som er nabo-afdeling til Ungdomsafdelingen under hovedklubben, Kaløvig Bådelaug. Her ud over sejler kølbådssejlerne kapsejlads om onsdagen. Læse mere på hovedklubbens hjemmeside: www.kblsail.dk

Tirsdage og torsdage er de faste træningsdage for opti'er. Mandage og onsdage for Zoom, E-joller og evt andre storjoller. For de yngre sejlere i optimist-joller, zoom- og e-joller starter vi altid med skippermøde kl. 17:00. Erfarne sejlere i de større joller aftaler selv indbyrdes. Vi er aktive på 6 facebook grupper:

  • Optimistjoller i Kaløvig Bådelaug
  • Zoom8joller i Kaløvig Bådelaug
  • Storjoller i Kaløvig Bådelaug
  • KBL-cat 
  • Nacra 17 Team kaløvig 
  • Ice - Kaløvig 

 

Foto af Thomas Nykrog

 

Træning, lejre og stævner

Udover træningen deltager vores sejlere altid i et antal stævner og lejre. Under menu-punktet "Aktivitetskalender" kan du se en oversigt over planlagt træning, stævner og lejre i 2020.

For sejlere, forældre og søskende er det værd at fremhæve den årlige sommerlejr på Tunø. Lejren afholdes i samarbejde mellem Århus-bugtens sejlklubber. I sommeren 2020 ligger lejren d. 28.-31. juli. Se her: www.tunolejr.dk

Forældrene behøver ikke at have forstand på at sejle. Det vigtigste er at sejleren selv synes det er sjovt, og at du som forælder bakker op om dét. Se også her.

Nye sejlere har mulighed for at leje en båd. Se under "Nye sejlere" og under Retningslinier vedr joller. Skriv til os hvis du har spørgsmål. Se "Kontakt"

Sæsonen planlægges at starte d. 14. april og slutte ved udgangen af Oktober. Udenfor sæsonen arrangeres der vintertræning og teori – efter aftale med trænerne.

 

 

Kontingenter for sejlere, deres forældre mm. kan du læse om her.

Læs mere:

- Nye sejlere

- Kontakt

- Kalender

- Forældre og det sociale

- KBL's stjernetrænere

 

Coverfoto: Steen Harbo