Ungdom/Joller

Velkommen til jolleafdelingen i Kaløvig                                                                 

Har du lyst til at lære at sejle, er Kaløvigs ungdoms- og jolleafdeling det helt rigtige sted at starte

 

 

Ungdoms- og jolleafdelingen tager imod sejlere i alle aldre. Børn/juniorer (8 til 15 år) kan lære at sejle i f.eks. optimist jolle eller Zoom8 jolle. Se under "Ny sejler". Der afholdes “introduktionsforløb” i foråret for nye Optimist sejlere men hvis datoerne ikke passer med din kalender, er du altid velkommen til bare at komme forbi.

Til unge og voksne (15 til 20+ år), der hellere vil sejle en større type båd, kan vi tilbyde Europa jolle, Zoom8. Vi arbejder desuden på at anskaffe J70'ere. Se under Sejlads i hovedmenuen. Klubben har en enkelt 29'er, men tilbyder pt ikke træningsprogrammer for 29'er-sejlere. Dette kan dog ændre sig, hvis der kommer sejlere til med egne joller. 

Voksne sejlere (20+ år), der gerne vil lære at sejle, kan vi desuden henvise til Sejlerskolen, som er nabo-afdeling til Ungdomsafdelingen under hovedklubben, Kaløvig Bådelaug. Her ud over sejler kølbådssejlerne kapsejlads om onsdagen. Læse mere på hovedklubbens hjemmeside: www.kblsail.dk

Tirsdage og torsdage 17:00-19:30 er de faste træningsdage for opti'er. Mandage og onsdage 17:00-19:30 for Zoom, E-joller og evt andre storjoller. For de yngre sejlere i optimist-joller, zoom- og e-joller starter vi altid med skippermøde kl. 17:00. Erfarne sejlere i de større joller aftaler selv indbyrdes. Vi kan følges på facebook grupperne:

  • Optimistjoller i Kaløvig Bådelaug
  • Zoom8joller i Kaløvig Bådelaug
  • Storjoller i Kaløvig Bådelaug

Vores interne koordinering mellem trænere og sejlere sker på Holdsport. 

 

Foto af Thomas Nykrog

 

Træning, lejre og stævner

Udover træningen deltager vores sejlere altid i et antal stævner og lejre. 

For sejlere, forældre og søskende er det værd at fremhæve den årlige sommerlejr på Tunø. Lejren afholdes i samarbejde mellem Århus-bugtens sejlklubber. I sommeren 2021 ligger lejren i uge 30. Se her: www.tunolejr.dk

Forældrene behøver ikke at have forstand på at sejle. Det vigtigste er at sejleren selv synes det er sjovt, og at du som forælder bakker op om dét. Se også her.

Nye sejlere har mulighed for at leje en båd. Se under "Nye sejlere" og under Retningslinier vedr joller. Skriv til os hvis du har spørgsmål. Se "Kontakt"

Sæsonen planlægges at starte i april og slutte ved udgangen af Oktober. Udenfor sæsonen arrangeres der vintertræning og teori – efter aftale med trænerne.

 

 

Kontingenter for sejlere, deres forældre mm. kan du læse om her.

Læs mere:

- Nye sejlere

- Kontakt

- Kalender

- Forældre og det sociale

- KBL's stjernetrænere

 

Coverfoto: Steen Harbo