Introduktion af nye sejlere

Introduktion af nye sejlere

Vil du lære at sejle?

Vi har intro-programmer på forskellige niveauer. 6-8 åriger, 8-12 årige, men også ældre sejlere.

Det er sjovt og udfordrende at være kaptajn på sin egen båd, både for krop og hoved. Du lærer noget om sejlads, vind og vejr, naturen, sikkerhed og teamwork som kan bruges hele livet. Du får mange nye kammerater i sejlklubben.

Vi starter normalt nye hold hvert forår. Nedenfor kan du finde vores seneste program præsentationer. Hvis du vil støde til senere, er det også muligt. Vi har en tilmeldingsformular liggende HER. Hvis du bruger vores formular, sendes der besked til rette vedkommende i Jolleafdelingen og vi kontakter dig med mere information

Ny optimist-sejler – Kaptajn på din egen båd (8-12 år)

 

 

Mange børn er 8-12 år, når de starter med at sejle optimistjolle. Men man kan sagtens begynde at sejle, hvis man er ældre end det. Det er bedst, hvis du kan svømme, men det er ikke et krav. Alle sejlere bærer redningsvest, når de bevæger sig rundt på havnen og i jollerne. Bare du er glad for vand, så skal det nok gå. Der er altid en træner i gummibåd i nærheden. Dine forældre skal hjælpe dig med jollen specielt i starten.

Der afholdes introduktionsaften for nye optimist-sejlere og deres forældre ugerne efter påske. 

Kaptajner 2024

Vi tilbyder et særligt 2 måneders introduktionsforløb i April - Juni 2024 for nye optimister

Introduktionen varer frem til sommerferien.

  • Intro-aften d. 2. maj ved Jollehuset på havnen kl 17:30
  • Træning i Maj og Juni to gange om ugen, tirsdage og torsdag fra kl. 17.00, mulighed for at fortsætte efter sommerferien som "C-sejler"
  • Du sejler i en af klubbens begynder-både

Pris 995 kr. inkl. bådleje, trænere, lån af redningsvest mv.

Herudover er der mulighed for at deltage i fælles aftensmad umiddelbart efter træningen, ved 19-tiden inden det går hjemad.

Efter intro-forløbet kan du vælge at fortsætte som rigtig sejler. Men på dette tidspunkt skal du enten anskaffe din egen jolle, eller leje en af klubbens joller - billigt. Se her.

Sommersejlads

Ligesom de tidligere år indbyder Dansk Sejlunion og Kaløvig Bådelaug i samarbejde til Sommersejlads. Programmet er åbent for sejlere både fra Kaløvig, men også fra de omkringliggende klubber. Man skal helst være "selvhjulpen" sejler. På den måde sikres at antallet af børn passer med antallet af trænere. Programmet ligger i den første uge af skolernes sommerferie. Se her for mere information og tilmelding.

https://dansksejlunion.dk/boern-og-unge/sommeraktiviteter-2022/aktiviteter/sommersejlads-i-kaloevig-baadelaug

Ny krabbe-sejler – ’Vandland’ (6-8 år)

Er du 6-8 år og ikke helt klar til regelmæssig optimist-træning, men har lyst til komme i gang med lidt blandet SUP-boarding, krabbe-fiskeri, sejlads og vandpjask, planlægger vi et forløb i foråret med start omkring maj måned. 

Krabber 2024

 

Krabbe-programmet starter også efter påske og gentages ofte efter sommerferien.

  • Intro-aftener 30. april 2024 ved Jollehuset på havnen 17:30
    MEN - nåede du ikke lige intro-aftenen, så gør det ikke noget - kom endelig på havnen en torsdag kl. 17:00
  • Træning een gang om ugen, torsdage fra kl. 17.00 frem til sommerferien
  • Du sejler i en af klubbens begynder-joller

Pris 495 kr. inkl. brug af joller, SUPs, trænere, lån af redningsvest mv.

Der mulighed for at deltage i fælles aftensmad umiddelbart efter træningen, ved 19-tiden inden det går hjemad.

Efter intro-forløbet er du automatisk medlem for resten af sæsonen og du kan vælge at fortsætte arbejdet med at blive rigtig sejler. Du kan enten gå direkte ind som kaptajn-sejler i efterårssæsonen (hvis du er klar). Eller du kan tage introduktions-forløbet "Kaptajn på din egen båd", som vi forventer at gentage i efteråret 2021. Dette afhænger lidt at din alder og din størrelse ift båden. Din plan aftales med træneren. Hvis du starter som C-sejler, skal du enten anskaffe din egen jolle, eller leje en af klubbens joller. Se her. 

Ny sejler – større joller (13-20+ år)

Unge og voksne (13 til 20+ år), der hellere vil sejle en større type båd, kan vi tilbyde træning i Europa jolle og Zoom8. Der findes et antal sejlere med private joller. 

Hvis du sejler andre joller kan du finde ligesindede i KBL. Her vil det være naturligt at sejle med, når E-joller og Zoom-joller træner på mandage og onsdage.

Storjollernes aktiviteter koordineres internt i Holdsport og kan følges eksternt på facebook gruppen Storjoller i Kaløvig Bådelaug.

Kontakt-person for storjollerne er Steen Olesen, som kan guide dig på vej ift træning mm.

 

Unge og voksne (16 til 25+ år), der brænder for at komme til at sejle sejlsportsliga i Dansk Sejlunions sportsbåd J/70, kan komme med i brutto-truppen, hvorfra holdet udtages.

Aktiviteter koordineres på Holdsport. Følg Kaløvigs Sailing Team’s facebook side: Kaløvig Sailing Team – Sejlsportsligaen 

Voksne sejlere (20+ år), der gerne vil lære at sejle større både, kan vi med glæde henvise til Sejlerskolen, som er nabo-afdeling til Ungdomsafdelingen under hovedklubben, Kaløvig Bådelaug.

Her ud over sejler kølbådssejlerne kapsejlads om onsdagen.

Læse mere på hovedklubbens hjemmeside: www.kblsail.dk

Kontingenter for sejlere, deres forældre mm. kan du læse om her.

 

Kaløvig Bådelaug - Ungdom

www.kblsail.dk

Åstrup Strandvej 68A

8541 Skødstrup

Tilmelding: nielsjnielsen216@gmail.com