Introduktion af nye sejlere

Introduktion af nye sejlere

Vil du lære at sejle?

Vi har intro-programmer på forskellige niveauer. 6-8 åriger, 8-12 årige, men også ældre sejlere.

Det er sjovt og udfordrende at være kaptajn på sin egen båd, både for krop og hoved. Du lærer noget om sejlads, vind og vejr, naturen, sikkerhed og teamwork som kan bruges hele livet. Du får mange nye kammerater i sejlklubben.

Vi starter normalt nye hold hvert forår. Nedenfor kan du finde vores seneste program præsentationer. Hvis du vil støde til senere, er det også muligt. Vi har en tilmeldingsformular liggende HER. Hvis du bruger vores formular, sendes der besked til rette vedkommende i Jolleafdelingen og vi kontakter dig med mere information

Nedenfor findes vores 'plakater' fra 2021-sæsonen. Vi forventer at lave noget tilsvarende i 2022-sæsonen med opstart kort efter påsken, dvs. 19. april og frem.  

2021 forårs-teaser

Ny optimist-sejler – Kaptajn på din egen båd (8-12 år)

Mange børn er 8-12 år, når de starter med at sejle optimistjolle. Men man kan sagtens begynde at sejle, hvis man er ældre end det. Det er bedst, hvis du kan svømme, men det er ikke et krav. Alle sejlere bærer redningsvest, når de bevæger sig rundt på havnen og i jollerne. Bare du er glad for vand, så skal det nok gå. Der er altid en træner i gummibåd i nærheden. Dine forældre skal hjælpe dig med jollen specielt i starten.

Der afholdes introduktionsaften for nye optimist-sejlere og deres forældre ugerne efter påske. Hold øje opdateringer her.

Kaptajner 2021

 

Klik på plakaten for at se den på en separate side.

Vi tilbyder et særligt 2 måneders introduktionsforløb i April - Juni 2021 for nye optimister.

Introduktionen varer frem til sommerferien.

  • Intro-aftener d. 22. april og d. 29. april kl. 18 ved Jollehuset på havnen
  • Træning i April, Maj og Juni to gange om ugen, tirsdage og torsdag fra kl. 17.00
  • 1 hyggeaften evt. m. overnatning - aftales senere
  • Du sejler i en af klubbens begynder-både

Pris 995 kr. inkl. bådleje, trænere, lån af redningsvest mv.

Herudover er der mulighed for at deltage i fælles aftensmad umiddelbart efter træningen, ved 19-tiden inden det går hjemad.

Efter intro-forløbet er du automatisk medlem for resten af sæsonen. Du kan vælge at fortsætte som rigtig sejler. Men på dette tidspunkt skal du enten anskaffe din egen jolle, eller leje en af klubbens joller - billigt. Se her.

Ny krabbe-sejler – ’Havet som legeplads’ (6-8 år)

Er du 6-8 år og ikke helt klar til regelmæssig optimist-træning, men har lyst til komme igang med lidt blandet SUP-boarding, krabbe-fiskeri, sejlads og vandpjask, planlægger vi et forløb i foråret med start i maj. 

Krabber 2021 

'Havet som Legeplads' varer frem til sommerferien.

  • Intro-aftener d. 20. april og d. 27. april kl. 18 ved Jollehuset på havnen
  • Træning een gang om ugen, tirsdag fra kl. 17.00 frem til efterårsferien
  • Du sejler i en af klubbens begynder-både

Pris 995 kr. inkl. bådleje, trænere, lån af redningsvest mv.

Der mulighed for at deltage i fælles aftensmad umiddelbart efter træningen, ved 18:30-19-tiden inden det går hjemad.

Efter intro-forløbet er du automatisk medlem for resten af sæsonen og du kan vælge at fortsætte arbejdet med at blive rigtig sejler. Du kan enten gå direkte ind som C-sejler i efterårssæsonen (hvis du er klar). Eller du kan tage introduktions-forløbet "Kaptajn på din egen båd", som vi forventer at gentage i efteråret 2021. Dette afhænger lidt at din alder og din størrelse ift båden. Din plan aftales med træneren. Hvis du starter som C-sejler, skal du enten anskaffe din egen jolle, eller leje en af klubbens joller. Se her. 

Ny sejler – større joller (13-20+ år)

Unge og voksne (13 til 20+ år), der hellere vil sejle en større type båd, kan vi tilbyde træning i Europa jolle og Zoom8. Der findes et antal sejlere med private joller. 

Hvis du sejler andre joller kan du finde ligesindede i KBL. Her vil det være naturligt at sejle med, når E-joller og Zoom-joller træner på mandage og onsdage.

Storjollernes aktiviteter koordineres internt i Holdsport og kan følges eksternt på facebook gruppen Storjoller i Kaløvig Bådelaug.

Kontakt-person for storjollerne er Steen Olesen, som kan guide dig på vej ift træning mm.

 

Unge og voksne (16 til 25+ år), der brænder for at komme til at sejle sejlsportsliga i Dansk Sejlunions sportsbåd J/70, kan komme med i brutto-truppen, hvorfra holdet udtages.

Aktiviteter koordineres på Holdsport. Følg Kaløvigs Sailing Team’s facebook side: Kaløvig Sailing Team – Sejlsportsligaen 

Voksne sejlere (20+ år), der gerne vil lære at sejle større både, kan vi med glæde henvise til Sejlerskolen, som er nabo-afdeling til Ungdomsafdelingen under hovedklubben, Kaløvig Bådelaug.

Her ud over sejler kølbådssejlerne kapsejlads om onsdagen.

Læse mere på hovedklubbens hjemmeside: www.kblsail.dk

Kontingenter for sejlere, deres forældre mm. kan du læse om her.

 

Kaløvig Bådelaug - Ungdom

www.kblsail.dk

Åstrup Strandvej 68A

8541 Skødstrup

Tilmelding: nielsjnielsen216@gmail.com