Nordfalcken er Aarhusbugtens frivillige livline til redning og hjælp til søs.

Nordfalcken er Aarhusbugtens frivillige livline til redning og hjælp til søs.

Vagttelefoner er 2537 3886, 6015 7633 eller 2191 0750
Husk at have disse numre programmeret på din mobil!
Ønsker du at have nyttige telefonnumre (Nordfalcken, JRCC og politi) liggende ombord, find du en printvenlig version her 

Af strategiske årsager, er Nordfalcken placereret i Egå Marina og kan således hurtigt nå frem til sejlere i hele Aarhus bugt.

Nordfalcken bygger på professionel frivillighed, hvilket vil sige, at en stor del Nordfalckens reddere har en baggrund i redningsvæsenet, det være sig ambulancefolk, brandmænd, osv.
Pt. består teamet af 30 personer, så der er altid mulighed for udrykning.
Reaktionstiden fra opkald til Nordfalcken er på vandet, afhænger af situationen og behovet, men ofte være 10 – 20 minutter.

Ved hver indsats sammensættes Nordfalckens besætning naturligvis efter den aktuelle opgave.

Nordfalcken assisterer alle, uanset og der er tale om deciderede nødsituationer, havarier, hjælp i forbindelser med grundstødninger eller bugsering.

Da Nordfalcken er en frivillig organisation, finansieres udgifter til driften via frivillige bidrag.
Har du brug for hjælp, koster det ikke noget, men alle, der modtager hjælp, opfordres naturligvis til at bidrage, så du og vi fortsat kan have Nordfalcken som vores livline.

Nordfalcken er i øvrigt en vigtig del af den nationale søredning og en del af JRCC (Joint Rescue Coordination Center – bedre kendt som SOK) og Politiet.

Du finder Nordfalcken her:

Hjemmeside: https://nordfalcken.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/NordFalcken-236775113737524

Ønsker du at bidrage til Nordfalcken, så send en mail til: info@nordfalcken.dk og så vil du den vej rundt, få oplyst mobilepay eller kontonummer, så støtten ender det rigtige sted.