Kapsejlads i Kaløvig Bådelaug

Kapsejlads i Kaløvig Bådelaug

Kapsejladsudvalget i Kaløvig arrangerer hvert år sejladser både for Kaløvig medlemmer og åbne arrangementer, hvor alle er velkomne.

 

Onsdagsbanen

I perioden fra maj og til oktober er der kapsejlads for medlemmerne onsdag aften. Sejladsen begynder kl. 18.30 med start ud for dommertårnet og der sejles omkring en times tid, inden der sluttes af med lidt brød i kahytten. Både tur- og kapsejlere er velkomne, og det spiller ingen rolle, om man har målerbrev eller ej.

Tidspunktet for sæsonstarten annonceres på Kaløvigs hjemmeside først på året og tilmelding til onsdagsbanen kan ske her på hjemmesiden. Der ligger mange gode timer på vandet og venter!

 

3 Broer

Hvert år i maj måned arrangeres 3 Broer, som er Østjyllands smukkeste kapsejlads. Det er kapsejlads og naturoplevelser rundt i Aarhus Bugt, Kaløvig, Knebel Vig og Egens Vig. Det er en éndags sejlads på 24 sømil (18,5 sømil for mindre både). Efter sejladsen er der præmieoverrækkelse. Det er et åbent arrangement, hvor alle er velkomne, og målerbrev er ikke nødvendig.

Tidspunktet for sejladsen annonceres på Kaløvigs hjemmeside først på året.

2 Øer

Hvert år i juni måned arrangeres 2 Øer, som er Danmarks smukkeste midsommersejlads. Det er kapsejlads natten igennem med start i Kaløvig om aftenen, hvorfra der sejles rundt Hjelm og Tunø (eller Tunø / Hjelm) efter eget valg. Turen er omkring 60 sømil og byder på både solnedgang og -opgang. Der sluttes af med lidt morgenmad i Kaløvig. Det er et åbent arrangement, hvor alle er velkomne, og målerbrev er ikke nødvendig.

Tidspunktet for sejladsen annonceres på Kaløvigs hjemmeside i foråret og tilmelding til 2 Øer kan findes på hjemmesiden.

 

Kapsejladsudvalget

Kapsejlads udvalget i Kaløvig Bådelaug står primært for Onsdagsbanen og afviklingen af de 2 Øer og de3 Broer. Det er drevet på frivillig basis og består følgende medlemmer.

 

Thomas Pedersen            Formand for kapsejladsudvalget og bestyrelsesmedlem i Kaløvig Bådelaug.
Inger Stokkink  
Joachim Berg Altid villig til at give en hånd med hvis det brænder på.
Sune Kjærgård Ansvarlig for resultater og måling.
Peter Lindholst Organisatorisk geni.
Christian Lindholst Forstår at skære alt ind til benet.
   

 

Billeder

Se de mange flotte billeder fra kapsejladserne på Kaløvig Bådelaugs Flickr side: Gå til Flickr