Restaurant & Hotel

Restaurant & Hotel

Kaløvig Badehotel - gourmetophold

Kaløvig Badehotel og Restaurant er et lille paradis helt for sig selv – lige nord for Aarhus og med Mols Bjerge som kulisse. Du finder os i den stemningsfulde bådehavn, hvor vi råder over fem små huse med enkle og hyggelige værelser. Her forener vi det maritime miljø med ro, lækkert mad og hygge.

Vi elsker havet, skibene og den særlige havnestemning. Men hvad enten du er sejler eller bare er på jagt efter en fredelig og unik oplevelse tæt på en af Europas mest levende og fascinerende byer, så har du fundet stedet her hos os. Der vil blive sørget godt for dig. Det lover vi.

 

kaløvig Badehotel restaurant

Restaurant Aarhus

 

Aarhus er en by med mange gastronomiske oplevelser. Her kan du få alt lige fra traditionelt dansk mad til udenlandsk cuisine, der er lidt ud over det sædvanlige. Lidt uden for Aarhus ligger der en perle, der helt sikkert også er et besøg værd, hvis du er på udkig efter din næste madoplevelse. 

Kaløvig Badehotel ligger under 15 kilometer fra Aarhus centrum. Alligevel er der en verden til forskel mellem det pulserende byliv og den hyggelige Kaløvig Bådehavn. Den maritime stemning er tydelig at mærke i den hyggelige restaurant. Når du venter på din mad, kan du nyde stemningen og udsigten ud over havet og Mols Bjerge, der ligger i det fjerne. Her er der højt til himlen og omgivelserne indbyder til mange timers snak og samvær over den gode mad og et par glas god vin.

Her er der ingen larmende og forstyrrende trafik og travlhed, men i stedet er her lyden af bølgeskvulp og god tid til hver eneste besøgende. Det giver dig den absolut bedste oplevelse, når du besøger restauranten på Kaløvig Badehotel. Slut aftenen af med en gåtur langs havnen og nyd den friske luft, mæt og tilfreds.

restaurant aarhus

hotel aarhus

Hotel Aarhus

Der er noget helt særligt ved Aarhus. Det pulserende byliv i smilets by indbyder til masser af hygge og oplevelser. Hvad end det er første gang, du lægger vejen forbi byen, eller du allerede har været der flere gange, så er byen altid et besøg værd. 

I Aarhus er der noget for alle. Til de madelskende er der lækre restauranter, til de shoppelystne er der et væld af butikker at gå ombord i, og til de, der elsker kultur, er der masser af museer at besøge. Det er altid sjovt at gå en tur ned gennem historien i Den Gamle By, og på ARoS er der altid en spændende udstilling eller to, der er et kig værd. 

Der er mange lækre hoteller i Aarhus at vælge i mellem, men vil du ud, hvor der er højt til himlen, og hvor lyden af biler bliver erstattet af blide bølger, så tag et kig på Kaløvig Badehotel. Det hyggelige badehotel ligger under 15 kilometer væk fra Aarhus centrum i naturskønne omgivelser i Kaløvig Bådehavn og med de fantastiske Mols Bjerge som kulisse.

 hotelværelse aarhus

 

Kontakt info

Web: www.kalovigbadehotel.dk 

 

 

info@kalovigbadehotel.dk

Tlf. 3939 0260